Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Örebro

Örebro,  Sverige

Quality Hotel Örebro er et moderne konferansehotell beliggende 3 km nord for sentrum og 15 km fra Örebro flyplass. Hotellets fleksible konferanselokaler passer godt for små og store arrangement.

Quality Hotel Örebro 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Örebro

Quality Hotel Ørebro er et fullservice konferansehotell beliggende kun 3 km nord for Ørebro. Med kort avstand til Ørebro Resecentrum, Örebro Airport og byens varierte kultur- og underholdningstilbud er du sikret en vellykket konferanse eller en avslappende weekend. 

Nært sentrum og kollektivtrafikk

Quality Hotel Ørebro ligger tre kilometer nord for Ørebro sentrum. Takket være sin beliggenhet, og nærhet til E18/E20, er hotellet lett og komme seg til. Og når man i tillegg har gratis parkering, kan det ikke bli mye enklere.

Konferanse

Hotellets moderne og fleksible konferanseavdeling har flere lokaler som passer godt for små møter eller store konferanser. Vår stab har lang erfaring og bred kompetanse på gjennomføring av vellykkede konferanser. Hos oss er ditt arrangement i trygge hender. Vi har plass til 140 deltagere, og har et personale med lang erfaring og kompetanse til å gjennomføre konferanser.

Rom for forretingsreisende og familier

Vi kan tilby 111 moderne hotellrom for alle gjester. Forretingsreisende sover godt i enkeltrom, og familier på tur, har god plass i våre standardrom. Reiser du med barn, kan de ha det gøy i lekehjørnet som finnes rett ved frokostbufetten.

Mat og drikke

På kvelden er du velkommen til vår koselige Bistro hvor du kan spise en velsmakande middag eller bare nyte et glass vin.

Badstu

Ikke gå glipp av et avkoblende besøk i badstuen vår!

Kontakt

  • Telefon: +46 19 20 50 00
  • Faks: +46 19 20 52 99
  • E-post: q.orebro@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Boglundsgatan 2 70119 Örebro , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss 1 eller 2 retning Lundby, holdeplass Eurostop.

Fra Ørebro Resecentrum

Ta buss 1 retning Lundby, holdeplass Eurostop.

Om Quality Hotel Örebro

Antall hotellrom

111 stk - 276 senger

Antall konferanslokaler

8 stk - plass til 140 deltagere

Avstand Ørebro Airport

15,2 km - ca 15 minutter

Avstand Ørebro Resecentrum

2,7 km - ca 10 minutter

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass ca 300 m fra hotellet. Reisen til Ørebro Resecentrum tar ca 15 minutter.

Om Quality Hotels

2.260.167.953 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK