Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Örebro

Örebro,  Sverige

Quality Hotel Örebro er et moderne konferansehotell beliggende 3 km nord for sentrum og 15 km fra Örebro flyplass. Hotellets fleksible konferanselokaler passer godt for små og store arrangement.

Quality Hotel Örebro 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Örebro

Frokost

Vi serverer økologisk frokostbuffet med mange sunne og velsmakende alternativer. Hos oss får du en god start på dagen!

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Relax

Quality Hotel Ørebros badstu er åpen hver dag frem til kl. 23.00. Vi tenker på miljøet, og derfor er badstuen stengt når den ikke brukes. Kontakt resepsjonen om du vil bruke den, så setter vi den på for deg.

Åpningstidene badstuen kan variere i ferier og
... utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.
Les mer Lukk

Parkering

Quality Hotel Örebro tilbyr gratis utendørs parkering. Gi oss bilens registreringsnummer ved innsjekking. Vi har plass til busser og store biler også.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Örebrö er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 SEK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Gratis Wi-Fi

Alle hotellrom og fellersområder har inkludert trådløst internett. Ved å logge deg på med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer, får du gratis tilgang 24 timer i døgnet uten å måtte bytte koder.

Andre tjenester

  • Konferansesenter
  • Popkornmaskin
  • Soft-icemaskin
  • Restaurant
  • Møterom
2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK