Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Olavsgaard Skjetten ,  Norge

Se alle hotell i Skjetten, Norge

Quality Hotel Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel™ Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentral beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen.

Quality Hotel Olavsgaard 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Olavsgaard

Hos oss kan du ha effektive og gode møter kombinert med lun og avslappende atmosfære. Vi har totalt 20 møte- og grupperom med kapasitet på inntil 220 personer, og et innendørs messeareal på opptil 900 m2.

Erfaring og kompetanse

Quality Hotel Olavsgaard har lang erfaring og bred kompetanse på gjennomføring av kurs, konferanser og andre arrangement. Hotellet har en rekke lokaler som passer til både store og små arrangement. Alle gruppe- og møterom har dagslys, parkett på gulvene og tekniske hjelpemiddel er selvfølgelig tilgjengelig. Vi har også trivelige og praktiske pausearealer hvor du kan hente inspirasjon, forberede deg eller bare slappe av etter en krevende arbeidsøkt.

Vi hjelper deg

Hos oss blir du godt ivaretatt av svært hyggelige og imøtekommende medarbeidere, som hjelper deg både før og under arrangementet. Våre bookingmedarbeidere har lang erfaring med å skreddersy og tilrettelegge alle typer arrangementer og er alltid tilstede for deg, og kan raskt og enkelt kontaktes enten i kursresepsjonen eller via våre "hjelp på direkten"-telefoner som er plassert i alle møterom.

Aktiviteter på konferanse

Ønsker du å sette en sosial ramme rundt ditt arrangement kan vi by på et stort utvalg aktiviteter. Vi hjelper deg med å finne noe som passer deg, og skreddersyr gjerne aktiviteter for akkurat ditt arrangement. Hent ny inspirasjon med vikingaften, vinsmaking, skattejakt eller quiz.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 63 84 77 20 eller via booking@olavsgaard.no.

Sender du en forspørsel til oss, skal du få svar om vi har ledig kapasitet innen 1 time. Dette gjelder innenfor normal arbeidstid. Booking har åpent man-fre fra 08.00-16.00

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.