Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Olavsgaard

Quality Conference

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 63 84 77 20 eller via booking@olavsgaard.no

Sender du en forspørsel til oss, skal du få svar om vi har ledig kapasitet innen 1 time. Dette gjelder innenfor normal arbeidstid. Booking har åpent man-fre fra 08.00-16.00

Hos oss kan du ha effektive og gode møter kombinert med lun og avslappende atmosfære. Vi har totalt 26 møte- og grupperom med kapasitet på inntil 220 personer, og et innendørs messeareal på opptil 900 m2.

Erfaring og kompetanse

Quality Hotel Olavsgaard har lang erfaring og bred kompetanse på gjennomføring av kurs, konferanser og andre arrangement. Hotellet har en rekke lokaler som passer til både store og små arrangement. Alle gruppe- og møterom har dagslys, parkett på gulvene og tekniske hjelpemiddel er selvfølgelig tilgjengelig. Vi har også trivelige og praktiske pausearealer hvor du kan hente inspirasjon, forberede deg eller bare slappe av etter en krevende arbeidsøkt.

Vi hjelper deg

Hos oss blir du godt ivaretatt av svært hyggelige og imøtekommende medarbeidere, som hjelper deg både før og under arrangementet. Våre bookingmedarbeidere har lang erfaring med å skreddersy og tilrettelegge alle typer arrangementer og er alltid tilstede for deg, og kan raskt og enkelt kontaktes enten i kursresepsjonen eller via våre "hjelp på direkten"-telefoner som er plassert i alle møterom.

Aktiviteter på konferanse

Ønsker du å sette en sosial ramme rundt ditt arrangement kan vi by på et stort utvalg aktiviteter. Vi hjelper deg med å finne noe som passer deg, og skreddersyr gjerne aktiviteter for akkurat ditt arrangement. Hent ny inspirasjon med vikingaften, vinsmaking, skattejakt eller quiz.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK