Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skjetten, Norge

Quality Hotel Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentral beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen.

Quality Hotel Olavsgaard 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Olavsgaard

Planlegger du selskap? Det er alltid behagelig å gå til et dekket bord. Vi planlegger mer enn gjerne sammen med deg.

Alle typer arrangement

Vi har flere festsaler og egne stuer som er godt egnet for alle typer arrangement. Uansett om du er hos oss i forbindelse med bryllup, konfirmasjon, jubileum eller firmafest er vi behjelpelige med planlegging, meny og gjennomføring. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å avtale tid for omvisning i våre selskapslokaler, og for å diskutere detaljer i forbindelse med ditt selskap.

Selskapsmeny

Vi har satt sammen åtte menyforslag, som varierer mellom klassiske og mer utradisjonelle retter. Om dere har ønsker utover dette står vi gjerne til tjeneste, og lar vår hovmester og sommelier kommer med forslag til retter og passende gode viner. Etter middagen er muligheten til forfriskninger og bevertning like mange, og vi kan også stå for kaffe og kake, nattmat og åpen bar.

Last ned

Kontakt

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon og booking.

E-post: booking@olavsgaard.no
Telefon: 63 84 77 00

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK