Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Skjetten, Norge

Quality Hotel Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentral beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen.

Quality Hotel Olavsgaard 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Olavsgaard

71% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 285 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

konferranse

26. september 2016, Oslo, Norge, 555wenched

kjempe god service og ikke minst masse godt å spise når vi hadde pauser som f.eks popcorn ,softis, frukt og kaker nydelig mat til lunch og middag. rent og pent på rommene. bra service når du sjekke…

kjempe god service og ikke minst masse godt å spise når vi hadde pauser som f.eks popcorn ,softis, frukt og kaker nydelig mat til lunch og middag. rent og pent på rommene. bra service når du sjekker inn.
Les hele anmeldelsen
5

Supert konferansehotell

25. september 2016, Oslo, Norge, glennis38

Olavsgaard er et supert konferansehotell med helt fantastisk mat. Om det er frokost, lunsj eller middag, er utvalget stort og smaksløkene løper i vann! Konferanselokalene er fine, ryddige og vertene…

Olavsgaard er et supert konferansehotell med helt fantastisk mat. Om det er frokost, lunsj eller middag, er utvalget stort og smaksløkene løper i vann! Konferanselokalene er fine, ryddige og vertene hyggelig og serviceinnstilt! Et ekstra pluss er popcorn og soft- ice maskinen, som man kan forsyne seg av så mye man vil!! I tillegg er det alltid oppskjært frisk frukt, vann/Farris, kaffe og the. Rommene er litt variable i standard- den nyoppssede delen er kjempeflott, delikate farger og lyse og trivelige rom. Den eldre delen er pen, men noe " dyster" i forhold til lys og farger. Alt i alt er Olavsgaard et hotell som er verdt å besøke, om ikke annet for den nydelige maten, hyggelige personalet og et total inntrykk til terningkast 6!!
Les hele anmeldelsen
5

Konferansehotell med mye service

25. september 2016, Stavanger, Norge, 363mayb

Rent, ryddig og flotte rom. God mat og fantastisk personale. En god plass å ha konferanser. Service fra du kommer til du drar og ikke minst i forbindelse med selve konferansen hvor det er mat og forfr…

Rent, ryddig og flotte rom. God mat og fantastisk personale. En god plass å ha konferanser. Service fra du kommer til du drar og ikke minst i forbindelse med selve konferansen hvor det er mat og forfriskninger i alle pausene.
Les hele anmeldelsen
4

God Service på Konferranse i Hotel

25. september 2016, Stavanger, Norge, susanac931

Vis du skal ha en konferranse denne Hotel er veldig bra til dette! Service i resepsjon er fantastisk! Du vil alltid kommer tilbake. Service på rommene og på restaurant er også veldig bra og de har f…

Vis du skal ha en konferranse denne Hotel er veldig bra til dette! Service i resepsjon er fantastisk! Du vil alltid kommer tilbake. Service på rommene og på restaurant er også veldig bra og de har fantastisk mat på restaurant og i konferranse vi har is og popkorn til kos oss! Jeg vil anbefale denne hotel på konferranse og også på private reise!
Les hele anmeldelsen
3

Bra hotell, hyggelig personale, dårlig rengjøring

24. september 2016, Fredrikstad, Norge, MariusAleksander

Alt i alt er oppholdet bra! Personalet er svært hyggelig og serviceinnstilt. Maten er i en klasse for seg, og atmosfæren er ypperlig. Likevel trekker dtandarden på rommene ned, det samme gjør den dårl…

Alt i alt er oppholdet bra! Personalet er svært hyggelig og serviceinnstilt. Maten er i en klasse for seg, og atmosfæren er ypperlig. Likevel trekker dtandarden på rommene ned, det samme gjør den dårlige rengjøringen av rommene. Flere ting det burde være enkelt å kunne rette opp i. Ja, også er hotellet plassert midt i et veikryss.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.