Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skjetten, Norge – book nå

Quality Hotel Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentral beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen.

Quality Hotel Olavsgaard 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Olavsgaard

71% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 214 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Et fantastisk sted å ha konferanse, men det er for mye støy i restauranten.

25. april 2016, Oslo, Norge, tommyrandih

Fantastisk hotell med god beliggenhet for konferanser. God mat, god service, fine rom, i det hele en veldig fin opplevelse å være gjest - være deltaker på en konferanse her. MEN, hotellet MÅ gjøre noe…

Fantastisk hotell med god beliggenhet for konferanser. God mat, god service, fine rom, i det hele en veldig fin opplevelse å være gjest - være deltaker på en konferanse her. MEN, hotellet MÅ gjøre noe med akustikken i restauranten, det var direkte slitsomt og vi var 100 mennesker som gjerne hadde hatt hørselsvern eller "sov i ro i ørene" ved middag neste dag. Akustikken og støynivået i restauranten ødela for et fantastisk konferansehotell.
Les hele anmeldelsen
4

Greit konferansehotell

25. april 2016, Stavanger, Norge, Pål D

Greit Hotel. God middag. Hadde enkeltrom. Utdatert interiør, men god størrelse på rommet. Går flybuss fra Gardermoen som stopper rett ved hotellet. Blir en del gåing når man er på konferansem da hotel…

Greit Hotel. God middag. Hadde enkeltrom. Utdatert interiør, men god størrelse på rommet. Går flybuss fra Gardermoen som stopper rett ved hotellet. Blir en del gåing når man er på konferansem da hotellet er ganske langt. Beliggenheten til hotellet er grei for konferanser, men ville ikke valgt hotellet om jeg skulle noe i Oslo.
Les hele anmeldelsen
5

anbefales

25. april 2016, Oslo, Norge, soheilad2016

har det meste. anbefales for forretning seminarer. god mat og service . lett tilgjengelig. kan tenke meg å ha opphold der igjen og anbefaler det til andre. hadde vært greit med et trimrom for de som ø…

har det meste. anbefales for forretning seminarer. god mat og service . lett tilgjengelig. kan tenke meg å ha opphold der igjen og anbefaler det til andre. hadde vært greit med et trimrom for de som ønsker å bruke det.
Les hele anmeldelsen
5

Norges lengste hotell?

25. april 2016, Kristiansand, Thorunnl

Ypperlig konferansehotell - selv med travelt program får man bevegt seg så pass mye mellom spisesal, konferansedel og eget rom at man får bevegt seg litt i løpet av en ellers intensive dag med mye sit…

Ypperlig konferansehotell - selv med travelt program får man bevegt seg så pass mye mellom spisesal, konferansedel og eget rom at man får bevegt seg litt i løpet av en ellers intensive dag med mye sitting. Flott beliggenhet dersom man kommer med fly, kjapt og greit å ta flybussen til og fra Gardermoen, Maten var ypperlig, hotellet var rikt utsmykket med spennende kunst også på rommene. Enorme mengder bøker som bade var dekor men også ga gjenstene mulighet til å lese og evnt a med seg ei bok de likte godt. Litt lite treningsrom, men da det ikke var særlig rift om tredemøllene gikk det greit for min del. Skal jeg nevne noe negativt, må det være støynivået i spisesalen/festsalen. Nydelige firerettersmiddager ble litt for slitsomt når rundt 80 personer satt der samtidig.
Les hele anmeldelsen
4

Veldig god frokost

18. april 2016, Oslo, Norge, Simen/Petter E

Frokosten på dette hotellet var veldig god, og klassisk norsk hotellfrokost. Store deler av hotellet er pusset opp, men badene er fortsatt av det eldre slaget. Treningsrommet var veldig lite. Generelt…

Frokosten på dette hotellet var veldig god, og klassisk norsk hotellfrokost. Store deler av hotellet er pusset opp, men badene er fortsatt av det eldre slaget. Treningsrommet var veldig lite. Generelt var rommene veldig store og fine! Veldig hyggelig personale!

Svar fra eier

21. april 2016

Hei Simen/Petter E, Tusen takk for flott anmeldelse her på Tripadvisor! Så utrolig hyggelig å høre at frokosten falt i smak, det er jo tross alt viktig med en god start på dagen. Det stemmer at vi er i gang med oppussing av rommene, og i forbindelse med dette arbeidet vil også badene bli renovert. Men størrelsen på rommene vil vi ikke gjøre noe med, så det vil fortsatt være god størrelse på de. Ekstra hyggelig er det også at du fremhever personalet, tusen takk! Håper vi får anledning til å ønske velkommen tilbake! Med vennlig hilsen Monica Johansen

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK