Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skjetten, Norge

Quality Hotel Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentral beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen.

Quality Hotel Olavsgaard 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard er et fleksibelt konferansehotell, beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen, noe som gjør hotellet til et naturlig møtested når det gjelder kurs, konferanser og private selskap.

Vi vokser

Ved inngangen til 2016 kan vi ta imot enda flere gjester. Fra 1. januar 2016 får vi 14 nye rom, som gjør at vi kommer til å ha hele 176 rom klare til våre gjester.

Konferanse

Hos oss kan du ha alt fra små møter til store konferanser. Vi hjelper deg selvfølgelig med å planlegge og tilrettelegge arrangementet ditt, enten det er snakk om valg av rom og utstyr, bordoppsett, tidsskjemaer eller pauseservering. Vi legger stolthet i å være nøyaktige og presise, og levere god service med et stort smil.

Mat og drikke

I vår restaurant Spisestuen kan du nyte vår velassorterte frokostbuffet, vårt velkjente lunsjbord og herregårdsmåltider med flere retter på kveldstid. Vi ønsker å by deg gode opplevelser, uansett anledning. Ønsker du en litt enklere middag,en  smårett eller en kopp kaffe er vår kafeteria Drengestuen et godt alternativ for deg. Vår bar Lysthuset er et hyggelig sted å møtes både før og etter middag.

Bøker og kunst

For å symbolisere at kurs og konferanser er kunnskapsoverføring, har vi brukt bøker som et gjennomgangstema på hele hotellet. Bøker er tilgjengelig over hele hotellet og samlingen utgjør i dag ca. 25 000 bøker, fritt tilgjengelig for alle. I tillegg har hotellet åtte kunstsamlinger, hvor flere tar utgangspunkt i det skrevne ord.

Kontakt

  • Hvamstubben 11 2013 Skjetten , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Buss til Olavsgaard bussterminal

Fra Oslo Lufthavn, Gardermoen

Flybussekspressen fra buss-stopp 39, rett utenfor ankomsthallen. Stopper rett utenfor hotellet.

Fra Oslo sentrum

Ta buss 331, 421 eller 422 fra Oslo bussterminal

Fra Lillestrøm stasjon

Ta buss 321, 842 eller 3172 fra Lillestrøm bussterminal

Taxi

Quality Hotel Olavsgaard har fastprisavtale med Nedre Romerike Taxi.

Om Quality Hotel Olavsgaard

Antall hotellrom

162 stk - 250 senger

Antall konferanselokaler

20 stk møte- og grupperom

Avstand Gardemoen flyplass

31,2 km - ca 20 minutter

Avstand Oslo Sentum

19 km - ca 16 minutter

Avstand Lillestrøm Sentrum

4,5 km - ca. 6 minutter

Avstand lokaltrafikk

Bussterminal Olavsgaard - 25 meter fra hotellet

Om Quality Hotels

QualityHotelLogo

 

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK