Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. Vi har restaurant, bar og relaxavdeling.

Quality Hotel Nacka 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka har med sine 164 rom og 13 konferanselokaler mulighet til å arrangere alt fra små møter til store events. Vi er fleksible, kunnskapsrike og gjør alltid vårt beste for at dere skal få lokaler som passer til deres arrangement!

Konferanselokaler og møterom

Møtebehovene varierer, og det er vanlig at vi får forespørsler samme dag. Med et flertall mindre lokaler passer vi perfekt for dagens salgsmøte eller månedens styremøte. Vårt største lokale, Atlas Diesel, passer utmerket for større messer og arrangementer. Atlas Diesel ligger også helt inntil vår konferansekafé, slik at man kan kombinere de to lokalene, for eksempel for utstillinger. Om dere trenger møtelokaler for opplæringsformål, har vi et større lokale som kan kombineres med mindre break out rooms.

I alle våre lokaler ingår wifi, prosjektor, skriveblokker og penner samt whiteboard. Behøver dere noe utover dette, ordner vi det gjerne.

Mat og drikke

For at kreativiteten skal være på topp under hele konferansen, er det viktig med energi i form av god mat og pauser med påfyll!

Vi har en konferansekafé i tilknytning til våre konferanselokaler, hvor du som konferansegjest har tilgang til kaffe, te, frukt og - det beste av alt - popcorn og softis.

Våre popcorn- og softismaskiner er på hele dagen, slik at dere kan smake på de ulike toppingene når dere vil. Å lage sin egen softis er morsomt, også for oss voksne!

Vår restaurant kan servere enten lunsjbuffét eller dagens varmrett, alt etter deres behov. Dersom dere er et stort selskap som ønsker å sitte litt for dere selv, dekker vi gjerne opp for dere i Petersenska Matsalen.

Event

Vårt størsta lokale, Atlas Diesel, er vår egen stjerne når det gjelder å arrangere vellykkede events! Her har vi arrangert alt fra messer og produktlanseringer til utstillinger og festarrangement.

Om dere for eksempel skal lansere en ny bilmodell er dette det perfekte lokalet. Med en stor scene på gateplan og med doble dører ut mot parkeringen, går det smidig å kjøre inn deres nye perle hit.

Quality Meeting Advisor

For at deres arrangement skal bli så vellykket som mulig får dere allerede ved bookingen tildelt en QMA - en Quality Meeting Advisor. Projektlederen, som er opptatt av deres behov og ønsker, skreddersyr det perfekte arrangement sammen med dere. Projektlederen vil også være til stede under arrangementet for å gå gjennom teknikk og dagens agenda, og for å imøtekomme andre ønsker som kan dukke opp i løpet av dagen.

En QMA kommer også til å kontakte dere i etterkant av arrangementet for å følge opp resultatet, samt for å imøtekomme fremtidige behov.

Vi gleder oss til å gjøre ditt kommende arrangement til en suksess.

Velkommen skal dere være til oss på Quality Hotel Nacka!

Bestill konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler på telefon +46 8 506 160 00 eller via q.nacka@choice.se

2.390.66.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.