Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. Vi har restaurant, bar og relaxavdeling.

Quality Hotel Nacka 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

Vi på Quality Hotel Nacka ønsker at dere som våre gjester skal få så mye som mulig ut av deres konferanse hos oss! Vi tar hånd om hele opplevelsen, som også inkluderer mat, drikke og pauser med snacks. Vi er fleksible og opptatte av å møte dine behov og forventninger på best mulig måte. 

Quality Break

Når energien trenger påfyll, finnes det ikke noe mer passende enn en Quality Break. I vår konferansekafe finnes det kaffe, te, popcorn og softis for våre konferansegjester. En perfekt måte å fylle på med litt rask energi.

Lunsj og middag

Vi inviterer på en lunsjbuffet med ulike retter, slik at det skal finnes noe som passer for alle. Kontakt oss gjerne for mer informasjon, prisforslag og menyer.

Grønt og godt

Vi på Quality Hotel Nacka synes det er viktig at du får sunn og god mat når du bor hos oss. Vi lager derfor i stand buffeter med mye frukt og grønnsaker til både frokost, lunsj og pausemat. Det er også viktig for oss at maten vi serverer deg er lagd av råvarer som behandles med respekt og omtanke. Våre økologiske alternativer er tydelig merket, og er et sikkert valg for at du skal få den beste matopplevelsen.

Bestill konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler på telefon +46 8 506 160 00 eller via q.nacka@choice.se

2.390.66.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.