Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Nacka Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel™ Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. Vi har restaurant, bar og relaxavdeling.

Quality Hotel Nacka 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

  Ha konferansen hos oss! Vi på Quality Hotel Nacka hjelper vi deg gjerne å finne det lokalet som passer best for deres møte! Leter dere etter et lokale til firmaets styremøte eller året kick off? Vi har 13 møtelokaler som passer bra til både mindre møter og større arrangement.

  Små og mellomstore møter

  I første etasje ligger våre mindre møterom utmerket til kurs og gruppeøvelser. Her ligger også lokalet Tollaren og Kåbergs som med en kapasitet på mellom 40 - 80 personer passer utmerket for det mellomstoremøtet.

  I tredje etasje ligger Proppellern og tre mindre lokaler, perfekte som break out rooms. Det er mulig å leie hele etasjen med tilhørende lounge til småpausene.

  Store møter og arrangement

  I andre etasje ligger vårt største lokale Atlas Diesel med kapasitet til 270 personer. Lokalet er luftig og romslig, og passer konferanser så vel som utstillinger, festarrangement, mingling, større messer og kreative event! I denne etasjen ligger også vår konferansekafé hvor man kan være opp til 60 personer.

  Ved inngangen ligger også Petersenska Matsalen, også kalt husets hjerte, der det er mange muligheter for fest, utstilling og samlinger.

  Leter dere etter møtelokaler for kurs har vi et større lokale på tredje etasje som kan kombineres med mindre break out rooms.

  Utrustning

  Alle våre lokaler har tilgang til projektor, høyttalere, white board, notisblokk samt trådløs nettverk. I vårt største konferanselokale har du alltid tilgang til håndmikrofoner og mygger som er inkludert i leien. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hvilke teknikkmuligheter som finnes i våre lokaler, vi har samarbeid med teknikere og leier inn etter dere ønskemål.

  Konferanseetasje med egen inngang og kafé

  Alle våre konferanselokaler ligger i en separat bygning som nås lett via resepsjonen eller via vår egen inngang.

  Kapasitet

  Under ser du maxkapasiteten i våre konferanselokaler.

  Atlas Diesel

  270 personer

  Tollaren

  85 personer

  Propellern

  70 personer

  Telefonen

  45 personer

  Kåbergs

  40 personer

  Blåslampan/Ångturbinen/Dynamiten 

  30 personer/rom

  Grupperom - 5 st

  10 personer/rom 

  Bestill konferanse

  Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørse på telefon +46 8 506 160 00 eller via group.nacka@choice.se

  Vær først med det beste

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

  Nei takk!

  Vennligst prøv igjen

  Vær først med det beste
  Takk for at du meldte deg på!

  Du vil snart motta en email med gode tilbud

  2.480.262.000 27
  Bookingkode

  Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

  Lagre

  Bookingkode må oppgis

  Begrensinger

  rom Ta vekk rom

  Legg til rom
  Bookingkoden er lagt til

  Bookingkoden er lagt til.

  Please note

  Are you sure you want to change language?

  Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.