Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. Vi har restaurant, bar og relaxavdeling.

Quality Hotel Nacka 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 346 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Enkelt hotell nær Stokholm city

19. juli 2016, København , 7larss

Det beste med hotellet er den korte veien til Stocholm. Når det i tillegg er et brukbart basseng og boblebad, ble det mindre viktig at frokosten var for enkel. Rommene bør dessuten ha aircondition, nå…

Det beste med hotellet er den korte veien til Stocholm. Når det i tillegg er et brukbart basseng og boblebad, ble det mindre viktig at frokosten var for enkel. Rommene bør dessuten ha aircondition, når det er såpass mye støy fra trafikk og anleggsarbeid rett ved.
Les hele anmeldelsen
1

Fikk ikke nytt rom

17. juli 2016, Stockholm, Sverige, Lasse W

Hotell Nacka er sikkert et helt ok hotell, men toalettet på rommet vårt hadde hengt seg opp og "flushet" hele tiden, noe som støyet ganske mye. Det begynte også å lekke vann utover gulvet. Veggene var…

Hotell Nacka er sikkert et helt ok hotell, men toalettet på rommet vårt hadde hengt seg opp og "flushet" hele tiden, noe som støyet ganske mye. Det begynte også å lekke vann utover gulvet. Veggene var skitne og flekkete. Personalet nektet å gi oss et nytt, tilsvarende eller bedre rom. Veldig skuffende. Gadd ikke krangle mer med dem, da det var sent på kvelden og barna måtte legge seg.

Svar fra eier

19. juli 2016

Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att det blivit galet. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig så mejla mig gärna på camilla.sandstrom@choice.se. På återhörande.

Les hele anmeldelsen
5

Veldig bra

7. juli 2016, Bodø, majas776

Veldig fornøyd med hotellet. Spa-avdelingen var herlig! Renholdet ble gjort nøye og vi hadde en super uke på dette hotellet. Veldig deilig med treningsrom tilgjengelig. Hotellet lå veldig bra til selv…

Veldig fornøyd med hotellet. Spa-avdelingen var herlig! Renholdet ble gjort nøye og vi hadde en super uke på dette hotellet. Veldig deilig med treningsrom tilgjengelig. Hotellet lå veldig bra til selv om det er utenfor selve Stockholm. Lett å finne frem.

Svar fra eier

11. juli 2016

Tack för dina fina ord det glädjer oss att er vistelse var till belåtenhet. Kul att ni hade tillfälle att använda vår relaxavdelning. Hoppas att ni får en fortsatt fin sommar och att vi ser er hos oss snart igen.

Les hele anmeldelsen
3

Greit hotell, dårlig frokost

2. juni 2016, Tønsberg, Norge, Ronny Berg N

Et ganske ordinært hotell. Grei størrelse på rommene, og så vidt jeg kunne se rent og pent. Fine treningsmuligheter og basseng. Dårlig luft på rommet. Det som trekker ned for min del er en ganske mi…

Et ganske ordinært hotell. Grei størrelse på rommene, og så vidt jeg kunne se rent og pent. Fine treningsmuligheter og basseng. Dårlig luft på rommet. Det som trekker ned for min del er en ganske middelmådig frokost. Dårlig utvalg på de fleste områder. Dårlig eggerøre, uten smak. Juice fra dispenser smakte ikke bra. Dårlig kaffe.

Svar fra eier

14. juni 2016

Tack för din feedback, vi tar både det positiva och det mindre positiva med oss i vårt arbete att förbättra för er gäster. Jag hoppas vi får möjligheten att se dig hos oss igen snart.

Les hele anmeldelsen
5

Flott konferansehotell

2. juni 2016, Sandnes, Norge, 95vibeckes

Litt myke senger. Noen foretrekker det, men ikke jeg dessverre. Veldig service minded personale i alle avdelinger, og alle var veldig hyggelige og blide. Konferanselokalene er bra, så det kan absolutt…

Litt myke senger. Noen foretrekker det, men ikke jeg dessverre. Veldig service minded personale i alle avdelinger, og alle var veldig hyggelige og blide. Konferanselokalene er bra, så det kan absolutt anbefales.

Svar fra eier

14. juni 2016

Tack för din fina review, det gläder mig att du trivdes på din vistelse här hos oss på er konferens. Jag hoppas att du kommer till oss som privatresande någon gång snart. Vi passar dock på att önska dig en fantastik sommar.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK