Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Nacka

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Tog

Saltsjö-banen fra Slussen til Sickla Stasjon

Buss

Buss fra Slussen til Sickla Stasjon

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Centralstation. Bytt til tunnelbane til Slussen, og deretter til buss eller Saltsjöbanen.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Nacka

Antall hotellrom

164 stk - 358 senger

Antall konferanselokaler

13 stk - plass til 550 deltagere

Avstand flyplass

Arlanda Airport - 45 km (50 min)
Bromma Flygplats - 16,5 km (30 min)

Avstand lokaltrafikk

Stockholm centralstation - 6,6 km (15 min)
Bussholdeplass Sickla Station - 20 meter

Om Quality Hotels

Quality Hotel Nacka er et moderne og nyrenovert konferansehotell, kun ti minutter fra knutepunktet Slussen, Gamla Stan og Stockholms slott. Vi byr på parkering for alle gjester, i tillegg til trådløst internett, tilgang til vår relaxavdeling med treningsrom, badstue, innendørs basseng og solterasse.

Nærme Stockholm city og naturen

Hotellet har nær beliggenhet til naturen - perfekt for de som er glad i friluftsliv. Om du derimot foretrekker byliv, tar kollektivtransport deg enkelt inn til Stockholm sentrum. Her kan du både shoppe og oppleve byens vakre skjærgård. 

Shopping og fornøyelse i Sickla

Rett ved hotellet ligger Sickla Köpkvarter, et av Stockholms største og mest besøkte gallerier, med et bredt tilbud av shopping og opplevelser. For deg som reiser med barn finner du Andys lekeland, bowling og kino.

Vi gir gjerne tips om Stockholm

For at dere skal ha et godt opphold i Stockholm hjelper vi mer enn gjerne med tips til aktiviteter ut fra hva dere har lyst til. Resepsjonen er døgnbemannet, hvor vårt personale gjerne deler sine egne tips om Stockholm.

Moderne rom og stor frokostbuffet

Våre hotellrom er store og moderne innredet med nøye utvalgte senger, for at du skal få en god natts søvn når du bor hos oss. På morgenen kan du starte dagen på en god måte med vår frokostbuffet, som har et stort utvalg økologiske produkter.

Restaurant og bar

På kvelden har dere mulighet til å nyte en god middag i vår a la carte restaurant, eller ta en drink i baren.

Konferanseavdeling

Hotellet er godt tilrettelagt for både små og store arrangementer, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et program som er tilpasset akkurat dine ønsker og behov. Vår konferanseavdeling har 13 møtelokaler i ulike størrelser, som passer både for små styremøter og større konferanser og events. Det største lokalet tar 220 personer. Vet du forresten hva som hører med til en Quality-pause? Fri tilgang til softis og popcorn!

Gratis parkering

Vi tilbyr også gratis parkering. Avslutt dagen i vår relaxavdeling med innendørsbasseng og badstu, etterfulgt av en god middag i vår a la carte restaurant.

Velkommen til Quality Hotel Nacka!

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK