Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. Vi har restaurant, bar og relaxavdeling.

Quality Hotel Nacka 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka er så mye mer enn et moderne konferansehotell. Vi har en herlig relaxavdeling med gym, innendørsbasseng, badstu og jacuzzi! Vi har også bar og en á la carte-restaurant som er åpen daglig, der du kan nyte god mat basert på sesongens beste råvarer.

Frokost

Start dagen med vår herlige frokostbuffet, som har et stort utvalg økologiske alternativ. Frokost inngår alltid i romprisen.

Restaurant og bar

Avslutt dagen i baren med et godt glass vin og noe lite å spise. I vår a la carte-restaurant serverer vi det beste sesongen har å by på, og her finnes noe for alle.

Grønt og godt

Vi på Quality Hotel Nacka synes det er viktig at du får sunn og god mat når du bor hos oss. Vi lager derfor i stand buffeter med mye frukt og grønnsaker til både frokost, lunsj og pausemat. Det er også viktig for oss at maten vi serverer deg er lagd av råvarer som behandles med respekt og omtanke. Våre økologiske alternativer er tydelig merket, og er et sikkert valg for at du skal få den beste matopplevelsen.

Relaxavdeling

Pass på å koble av en stund i vår nyrenoverte relaxavdeling. Ta en svømmetur i vårt innendørsbasseng, ha en rolig stund i boblebassenget, og avslutt med en tur i badstuen. På sommeren åpner vi også vår herlige solterasse i tilknytning til bassenget.  

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Brasserie X

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag og helgedager: 18.00 - 22.00

Bar

Mandag - lørdag: 17.00 - 00.00
Søndag og helligdager: 18.00 - 23.00

Treningsrom og relax

Alle dager: 07.30 - 21.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

2.370.124.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.