Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Nacka Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel™ Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. Vi har restaurant, bar og relaxavdeling.

Quality Hotel Nacka 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

På Quality Hotel Nacka kan du bo, og ha konferanse kun 10 minutter fra Stockholm sentrum med bil. Vi tilbyr alle våre gjester kostnadsfri parkering og tilgang til vår relaxavdeling med treningsrom, badstue og innendørsbasseng.

Nærme Stockholm city og naturen

Hotellet har nær beliggenhet til naturen - perfekt for de som er glad i friluftsliv. Om du derimot foretrekker byliv, tar kollektivtransport deg enkelt inn til Stockholm sentrum. Her kan du både shoppe og oppleve byens vakre skjærgård. 

Trivsel, helse og økologisk frokost

I vår matsal serverer vi hver morgen vår populære frokostbuffet med et utvalg av økologiske produkter og selvsagt nybrygget fairtradekaffe. Vi du starte eller avslutte dagen med trening og avslapping kan hotellets treningsrom og relax benyttes kostnadsfritt av våre gjester. For den som heller vil trene utendørs finnes det uendelig med muligheter i Nacka. Noen eksempler er turløyper rundt Sickla sjø, eventyrsbane, klatring og Hammarbybakken med den beste bakketreningen i Stockholm. Spør oss gjerne, vi har masse tips til deg i resepsjonen.

Brasserie X og Bar X

Hjertelig velkommen til vår à la carte restaurant Brasserie X. Her møtes våre nordiske tradisjoner med det franske brasseriets avslappede atmosfære og dere kan nyte genuin og god mat tilberedt av sesongens beste råvarer. Dere kan også innlede eller avslutte kvelden hos oss med en drink i baren

Konferanse og festlokaler

Hotellet kan tilbyr fine konferanselokaler kun 10 minutter med bil fra Stockholm sentrum. Her kan man ha både store og små konferanser, møter og events. Ut fra deres spesifikke ønsker skreddersyr vi konferanser, møter, arrangementer eller fester. Vår konferansavdeling tilbyr 13 møtelokaler i ulike størrelser. Det største lokalet har plass til 220 personer. Viste du forresten at vi serverer softis og popkorn til alle være konferanse- og møtedeltagere? En garantert suksess!

For laget og heiagjengen

Vi har gleden av å kunne tilby våre idrettsgjester rabattert pris i forbindelse med treningsleire, konkurranser, match, løp eller andre sportsaktiviteter. Få den beste starten med en herlig seng og muligheten til både tidlig innsjekk og sen utsjekk, egen idrettsmeny og kostnadsfrie samlingsrom. Les mer om våre tilbud og kampanjer for deg som reiser med idretten.  

Shopping og fornøyelse i Sickla

Rett ved hotellet ligger Sickla Köpkvarter, et av Stockholms største og mest besøkte gallerier, med et bredt tilbud av shopping og opplevelser. For deg som reiser med barn finner du her Andys lekeland, bowling og kino.

Vi gir gjerne tips om Stockholm

For at dere skal ha et godt opphold i Stockholm hjelper vi mer enn gjerne med tips til aktiviteter ut fra hva dere har lyst til. Resepsjonen er døgnbemannet, hvor vårt personale gjerne deler sine egne tips om Stockholm. Her kan du lese mer om Stockholm.

Velkommen til Quality Hotel Nacka!

Kontakt

  • Telefon: +46 8 506 160 00
  • Faks: +46 8 506 160 10
  • E-post: q.nacka@choice.se
  • Org. nr: 556466-0370
  • Värmdövägen 84 12008 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Saltsjö-banen fra Slussen til Sickla Stasjon

Buss

Buss fra Slussen til Sickla Stasjon

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Centralstation. Bytt til tunnelbane til Slussen, og deretter til buss eller Saltsjöbanen.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Quality Hotel Nacka

Antall hotellrom

164 stk - 358 senger

Antall konferanselokaler

13 stk - plass til 550 deltagere

Avstand flyplass

Arlanda Airport - 45 km (50 min)
Bromma Flygplats - 16,5 km (30 min)

Avstand lokaltrafikk

Stockholm centralstation - 6,6 km (15 min)
Bussholdeplass Sickla Station - 20 meter

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.