Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Mastemyr

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Mastemyr ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Mastemyr 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Mastemyr

49% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 157 anmeldelser.
3
Rom
3,5
Renslighet
3
Verdi
3
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Ett flott hotell som kan anbefales!

25. juli 2016, Hosle, omykle

En overnatting med familien. Hotellet har det som trengs for både voksne og barn. Flott uteområdet med bl.a muligheter for fotball, volleyball. Biljard- og bordtennisbord (dog manglet bordtennisnett d…

En overnatting med familien. Hotellet har det som trengs for både voksne og barn. Flott uteområdet med bl.a muligheter for fotball, volleyball. Biljard- og bordtennisbord (dog manglet bordtennisnett da vi var der). Skattejakt for barna. Frokostbuffeten var god og variert. Koselig restaurant med god atmosfære. Veldig serviceminded personale. Rommet var helt ok og levelig i 4.et i enden ut mot parkeingsplassen. Hadde en vifte på rommet da det var veldig varmt og ikke var aircondition. Det negative var at wifi-tilgangen var dårlig på rommet noe som det bør være mulig å rette på.
Les hele anmeldelsen
5

Familiehotell

23. juli 2016, Heimdal, Norge, 723haralds

Perfekt base for familieferie! Gratis parkering, god frokost, friarealer rundt hhotellet hvor barn kan leke, badestrand like ved. Gratis kaffe og isvann. Gode senger og kjøleskap på rommene.…

Perfekt base for familieferie! Gratis parkering, god frokost, friarealer rundt hhotellet hvor barn kan leke, badestrand like ved. Gratis kaffe og isvann. Gode senger og kjøleskap på rommene. Stille om natten.
Les hele anmeldelsen
3

Slitent

23. juli 2016, Kristiansund, Norway, Birgit H

Hadde to netter her, og for første gang opplevde jeg at hotellrommet ikke ble gjort i stand mens vi var ute! Regner med jeg har gjennomsnittlig 30 dager på hotell årlig... Det ble banket på døra i 9-t…

Hadde to netter her, og for første gang opplevde jeg at hotellrommet ikke ble gjort i stand mens vi var ute! Regner med jeg har gjennomsnittlig 30 dager på hotell årlig... Det ble banket på døra i 9-tiden, og vi svarte nei, da vi enda ikke var påkledd. Når vi dro fra rommet i 10:30 tiden hengte vi ut "Vennligst klargjør mitt rom"-skiltet, men når vi kom tilbake i 21:30-tiden var ingenting gjort! Senger var ikke redd og 2 håndduker vi ønsket å skifte lå fremdeles som en krøll i dusjen. 😡 Gadd ikke gjøre noe med det der og da, siden vi skulle reise hjem dagen etter. Hotellet er slitent og trenger en skikkelig opprusting. Det var i tillegg vanskelig å finne frem i mørket når vi kom om natten. Betjeningen vi var i kontakt med var hyggelige, men virket å være noe underbemannet i frokostsalen. Frokosten var forøvrig helt grei, standard med de vanligste tingene. Regner ikke med at jeg booker dette hotellet igjen.
Les hele anmeldelsen
5

Svært bra

21. juli 2016, Oslo, Norge, kosh110

Hyggelig hotel i landlige omgivelser. Kort vei til Oslo, men likevel vekk fra byens kjas og mas. Rene rom, hyggelig personale, og god mat. Ofte bussforbindelse til Oslo er et pluss, og kort vei til…

Hyggelig hotel i landlige omgivelser. Kort vei til Oslo, men likevel vekk fra byens kjas og mas. Rene rom, hyggelig personale, og god mat. Ofte bussforbindelse til Oslo er et pluss, og kort vei til en badeperle som Hvervenbukta. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
1

Slitent hotell

20. juli 2016, Molde, Norge, 463arilda

Vi har bodd på en del på hotell gjennom årene, men dette var noe av det dårligste vi har overnattet på. Det ligger midt i skogen og ser ut som en grå betongblokk. Personalet var hyggelig og imøtekomme…

Vi har bodd på en del på hotell gjennom årene, men dette var noe av det dårligste vi har overnattet på. Det ligger midt i skogen og ser ut som en grå betongblokk. Personalet var hyggelig og imøtekommende. Badet var gammelt og hele rommet trenger en oppussing. Utearealet har heller ikke fått noen oppgradering, da dette var en trist opplevelse.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK