Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Mastemyr

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Mastemyr ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Mastemyr 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Mastemyr

49% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 179 anmeldelser.
3
Rom
3,5
Renslighet
3
Verdi
3
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Litt slitent

30. september 2016, Oslo, Norge, nansero

Trenger en oppussing, resepsjonspersonalet proffe og hyggelig, resturantpersonalet trivelig og hyggelig, maten overaskende bra, rommet var gammelt og slitent så rengjøringen er kanskje litt utfordrend…

Trenger en oppussing, resepsjonspersonalet proffe og hyggelig, resturantpersonalet trivelig og hyggelig, maten overaskende bra, rommet var gammelt og slitent så rengjøringen er kanskje litt utfordrende. Men la merke til at oppussing var på gang så det blir nok bedre!
Les hele anmeldelsen
5

bra service og mat

24. september 2016, , Stella J

Super service, blid personale og derfor vil jeg gi dette hotellet en toppscore. Maten var også bra. Rommet var gammelt og det vistes spesielt på badet,men det var rent og det er det viktigste. Dem hol…

Super service, blid personale og derfor vil jeg gi dette hotellet en toppscore. Maten var også bra. Rommet var gammelt og det vistes spesielt på badet,men det var rent og det er det viktigste. Dem holder jo på å pusse opp hele hotellet og da skulle dette rommet også pusses opp, så det blir nok toppers når det er ferdig.

Svar fra eier

25. september 2016

Hei og tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding. Skal passé på å spre det videre til alle kolleger på hotellet! Helt riktig som du skriver - at vi er i full gang med en full renovering av alle 155 baderommene på hotellet. I tillegg skal vi også pusse opp barområdet i første etasje med nye møbler, farger og belysning. De første rommene ble klare i denne uken og hele jobben skal være ferdig litt ut på nyåret. Vil gjerne ønske deg velkommen tilbake til et "nytt" hotel ved neste besøk. Ha en fin dag.

Les hele anmeldelsen
2

Gammelt hotell

24. september 2016, Oslo, Siri I

Utdatert hotell som trenger å renoveres. Umoderne og slitte hotelrom, spesielt badene. Dårlig luft på hotellrommet. Hyggelig personal. Maten er varierendes kvalitet, flink på desserter. Tre-retters va…

Utdatert hotell som trenger å renoveres. Umoderne og slitte hotelrom, spesielt badene. Dårlig luft på hotellrommet. Hyggelig personal. Maten er varierendes kvalitet, flink på desserter. Tre-retters var ikke særlig god, og hvitvinen til maten var mer som dessertvin.

Svar fra eier

25. september 2016

Hei og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på Tripadvisor. Det er gjennom gode tilbakemeldinger vi kan bli bedre så takk for det. Som du kanskje la merke til under oppholdet, er vi i full gang med oppussing av hotellet. De første 27 rommene ble klare denne uken og hele jobben skal være ferdig litt ut på nyåret. Vi skal bl.a. totalrehabilitere samtlige 155 baderom på hotellet i tillegg til en del av gjesterommene. Ellers skal vi også pusse opp barområdet i 1. etasje med nye møbler, nye farger og ny belysning. Så det kommer til å skje mye i løpet av de neste månedene. Synd at du følte at maten var litt varierende. Alltid vanskelig å tilpasse meny til store grupper, slik at man vet at alle får noe de liker og tilberedt slik man ønsker det. Men, vi skal gå gjennom menyene for å kvalitetssikre videre. Når det gjelder vin, har vi mange viner å velge mellom - så der blir det nok litt opp til arrangør å velge. Men, som med maten kan det være vanskelig å treffe til alle når man bade skal tilpasse smak og pris. Nok en gang - takk for tilbakemelding. Håper vi kan ønske deg velkommen til et "nytt" hotel ved neste besøk.

Les hele anmeldelsen
1

OBS OBS Hotellet pusser opp frem til årsskiftet!

17. september 2016, Kristiansand, Norway, 583patrick

Dønn umulig å drive en samtale mellom to personer på rommet fordi det pågår oppussing! De starter kl 07.00 og holder på til kl 18.00. Skulle bo her to netter, avbestilte natt nr 2 og flyttet til Scand…

Dønn umulig å drive en samtale mellom to personer på rommet fordi det pågår oppussing! De starter kl 07.00 og holder på til kl 18.00. Skulle bo her to netter, avbestilte natt nr 2 og flyttet til Scandic Fornebu, som både var rimeligere, bedre standard, bedre service og lydløst. Det er direkte kvalmt at Quality tar seg betalt fullpris for et rom man ikke kan prate i. En resepsjonist med null interesse for service og vegg til vegg-tepper som stinker drar heller ikke opp snittet akkurat. Hotellet blir sikkert bra etter oppussingen, men frem til årsskiftet 2016/2017 er det bare å styre unna!

Svar fra eier

21. september 2016

Hei og takk for din tilbakemelding her på TripAdvisor. Jeg må få starte med å beklage at du har hatt en dårlig opplevelse her hos oss. Det er helt riktig som du beskriver, at vi holder på med oppussing om dagen. Men, regelen er at det ikke skal være noen støyende arbeid før kl 0900 og etter kl 1700. Det vil kanskje være arbeid I denne perioden også, men det skal være ikke støyende arbeid. Vi har nå tatt en ekstra gjennomgang med de som pusser opp om dette. Nå blir de første 27 rommene klare i dag og vi gleder oss til å ønske våre gjester velkommen til et "nytt" hotel fremover. Håper derfor vi kan ønske deg velkommen tilbake neste gang du er på disse trakter. Ha en fin dag.

Les hele anmeldelsen
3

Det er et ok overnattings sted

14. september 2016, Steinkjer, Norge, tors79

Dette hotellet er helt greit, hvis du skal være i nærheten av Kolbotn. Det begynner å vises at det er godt slitt på rommene. Lite utvalg på frokostbordet. Restaurang var veldig bra, og servicen var ve…

Dette hotellet er helt greit, hvis du skal være i nærheten av Kolbotn. Det begynner å vises at det er godt slitt på rommene. Lite utvalg på frokostbordet. Restaurang var veldig bra, og servicen var veldig bra.

Svar fra eier

14. september 2016

Hei og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor. Frokosten vår skal være bade velfyllt og med et godt utvalg. Vi har en fast "meny" som vi har på alle Quality hotellene i Norge, og der skal det være godt med brød, pålegg, frokostblandinger, drikke og varmmat. Jeg vet ikke helt hva som kan ha skjedd i dette tilfellet, men tar gjerne en tilbakemelding om du har anledning. Ellers er vi godt i gang med renovering av hotellet. Vi skal totalrehabilitere samtlige 155 baderom. Vi begynte 8. august og de første rommene står klare nå i neste uke. Hele jobben skal være ferdig litt ut på nyåret i 2017. I tillegg skal vi også renovere i barområdet i første etasje med både nye farger, nye møbler og ny belysning. Håper derfor vi kan ønske deg velkommen tilbake til et nyere product ved neste besøk. Ha en fin dag. mvh Sjur Aalvik Direktør

Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.