Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Mastemyr

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Mastemyr ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Mastemyr 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Mastemyr

49% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 93 anmeldelser.
3,5
Rom
3,5
Renslighet
3,5
Verdi
3
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Flott opphold

26. juli 2015, Larvik, Norway, Ronald W

Vi hadde et flott opphold på et bra hotell. Det var gratis kaffe, kaldt vann både med og uten kullsyre i lobbyen, aviser, lekerom for barn med automater og uteleker kunne lånes i resepsjonen. Hotellet…

Vi hadde et flott opphold på et bra hotell. Det var gratis kaffe, kaldt vann både med og uten kullsyre i lobbyen, aviser, lekerom for barn med automater og uteleker kunne lånes i resepsjonen. Hotellet ligger bare ca 10 minutter fra Tusenfryd, buss til Oslo tok ikke lang tid heller. Og ikke minst gratis stor parkering. Vi kommer tilbake!!
Les hele anmeldelsen
4

hotel mastemyr

26. juli 2015, Oslo, Norway, Liv M

skjønner ikke hvorfor voksne ikke kan kjøpe barnemeny, da jeg kaster halve voksenmenyen, dette er da ikke miljøvennlig. pluss får de for økologisk mat. koselig mottagelse ved ankomst.pluss for beligge…

skjønner ikke hvorfor voksne ikke kan kjøpe barnemeny, da jeg kaster halve voksenmenyen, dette er da ikke miljøvennlig. pluss får de for økologisk mat. koselig mottagelse ved ankomst.pluss for beliggenhet ved tusenfryd. minus for litt rot rundt hotellet.
Les hele anmeldelsen
3

Fint hotell til en grei pris!

15. juli 2015, Ulsteinvik, Norge, 822s_lvih

Det er ikke så altfor dyrt der, å selv om det ligger midt uti skogen, så gir det en egen sjarm og hotellet er veldig fint! Anbefales å bo der om du har bil til å komme den til nærområdet. Maten på kro…

Det er ikke så altfor dyrt der, å selv om det ligger midt uti skogen, så gir det en egen sjarm og hotellet er veldig fint! Anbefales å bo der om du har bil til å komme den til nærområdet. Maten på krokstad mat og grill var HIMMELSK og billig, 10-15min å kjøre fra hotellet. Visst du ikke finner frem pga stengte veger i Oslo, ring hotellet, de hjalp oss!
Les hele anmeldelsen
5

Meget god service og et hotell å stole på!

15. juli 2015, , Bill S

Bodde på hotellet i et døgn i forbindelse med gjennomreise. Et litt bortgjemt hotell med meget god service, senger og frokost og perfekte forhold for dere som også reiser med barn. Hadde 2 rom som lå…

Bodde på hotellet i et døgn i forbindelse med gjennomreise. Et litt bortgjemt hotell med meget god service, senger og frokost og perfekte forhold for dere som også reiser med barn. Hadde 2 rom som lå vegg i vegg. Kort avstand til Tusenfryd og Oslo. Jeg var så uheldig å miste brillene mine på turen, dvs jeg hadde miste de på gulv i hotellrommet. Da jeg tok kontakt med hotellet fikk jeg umiddelbar tilbakemelding at de skulle sjekke med værelsepiken og kun kort tid etter på hadde de funnet brillene. Her snakker vi service av ypperste kvalitet! Takk for et meget bra opphold!
Les hele anmeldelsen
3

Greit opphold med

13. juli 2015, , DNygaard

Bodde her i hovedsak for et besøk på Tusenfryd. Hadde bil og da var avstanden til Tusenfryd veldig grei. Også lett for å ta en liten tur ekstra til Vestby og outlet-butikken der. Blir noe lang avstand…

Bodde her i hovedsak for et besøk på Tusenfryd. Hadde bil og da var avstanden til Tusenfryd veldig grei. Også lett for å ta en liten tur ekstra til Vestby og outlet-butikken der. Blir noe lang avstand til Oslo sentrum da, og en taxi-tur inn her havner fort mellom 400 og 500 kroner. Ellers et greit hotell med greit betjening og god frokost.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK