Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Mastemyr

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Mastemyr ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Mastemyr 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Mastemyr

49% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 154 anmeldelser.
3
Rom
3,5
Renslighet
3
Verdi
3
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Svært bra

21. juli 2016, Oslo, Norge, kosh110

Hyggelig hotel i landlige omgivelser. Kort vei til Oslo, men likevel vekk fra byens kjas og mas. Rene rom, hyggelig personale, og god mat. Ofte bussforbindelse til Oslo er et pluss, og kort vei til…

Hyggelig hotel i landlige omgivelser. Kort vei til Oslo, men likevel vekk fra byens kjas og mas. Rene rom, hyggelig personale, og god mat. Ofte bussforbindelse til Oslo er et pluss, og kort vei til en badeperle som Hvervenbukta. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
1

Slitent hotell

20. juli 2016, Molde, Norge, 463arilda

Vi har bodd på en del på hotell gjennom årene, men dette var noe av det dårligste vi har overnattet på. Det ligger midt i skogen og ser ut som en grå betongblokk. Personalet var hyggelig og imøtekomme…

Vi har bodd på en del på hotell gjennom årene, men dette var noe av det dårligste vi har overnattet på. Det ligger midt i skogen og ser ut som en grå betongblokk. Personalet var hyggelig og imøtekommende. Badet var gammelt og hele rommet trenger en oppussing. Utearealet har heller ikke fått noen oppgradering, da dette var en trist opplevelse.
Les hele anmeldelsen
2

Skuffende

9. juli 2016, Sogne, Norge, Bjarne M

Burde renoveres for lengst. Burde også bemannes bedre. Folka som jobber der prøver sitt beste men man ser at det er for å til alle oppgavene som skal utføres. Buffen var ikke noe å skryte av og det lu…

Burde renoveres for lengst. Burde også bemannes bedre. Folka som jobber der prøver sitt beste men man ser at det er for å til alle oppgavene som skal utføres. Buffen var ikke noe å skryte av og det luktet fisk over hele første etg.
Les hele anmeldelsen
2

Skittent og utdatert!

29. juni 2016, Mosjøen, Norge, Freddy597

Først av alt så er det skittent, skitne vegg til vegg tepper, skitne møbler og skitne rom. Mye støv i kriker og kroker, maling har flasset og på badet så vises det at vannet står høyt når noen har dus…

Først av alt så er det skittent, skitne vegg til vegg tepper, skitne møbler og skitne rom. Mye støv i kriker og kroker, maling har flasset og på badet så vises det at vannet står høyt når noen har dusjet da til og med søppelbøtta er god og rusten. Malingen på listene er borte og det er muggflekker i silikonen langs veggene. Vinduet på rommet var også defekt og holdt på å ende opp i fanget mitt når jeg åpnet det. Var meningen at vi skulle tilbake hit, men har nå avbestilt og valgt et annet hotell i stedet. På nettsidene til hotellkjeden så kan man lese at rommene er pusset opp i tidsrommet 2008-2010, dette kan da umulig stemme, dette bærer i alle fall ikke hotellet preg av. Dette var ikke av den standard som jeg er vant med når jeg besøker et Choice-hotell og hit skal jeg altså ikke tilbake.
Les hele anmeldelsen
2

Svært skuffende =(

27. juni 2016, Sørlandet, Norge, elisabethf879

Inngangspartiet var lyst og åpent, noe som ga ett godt inntrykk. Dette inntrykket ble etter hvert dalende. Resepsjonen virket rotete og uorganisert. Lite kontroll på det meste og unødvendig laaaang in…

Inngangspartiet var lyst og åpent, noe som ga ett godt inntrykk. Dette inntrykket ble etter hvert dalende. Resepsjonen virket rotete og uorganisert. Lite kontroll på det meste og unødvendig laaaang innsjekkingstid! Rommene var mørke, slitte og badet skittent. Det manglet en del små ting, som tørkepapir, (sanitetsposer) og ingen Shampo eller såpe.. Kanskje vi var uheldige med rommet, men badegulvet var rett og slett brunt og gulaktig rundt toalettet. badekaret var sprukket og hadde rustflekker. Det var rett og slett så ekkelt at jeg krevde et nytt rom. På dette rommet var i hvertfall badegulvet blankt.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK