Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Mastemyr

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

Buss 83 fra Oslo sentrum til Mastemyr

Tog

Rutetog til Kolbotn stasjon

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her 

Om Quality Hotel Mastemyr

Antall hotellrom

152 stk - 349 senger.

Antall konferanselokaler

19 stk - totalt 1200 deltagere

Avstand Oslo Airport Gardermoen

45 km, ca 45 min

 Avstand fra togstasjon

Kolbotn stasjon, 4 km

Avstand lokaltrafikk

4 km - 5 min

Om Quality Hotels 

Quality Hotel Mastemyr ligger i landlige og grønne omgivelser i et parkanlegg ved Kolbotn, kun 10 minutter fra Oslo sentrum.

Nyrenovert hotell

Hotellet har renovert alle gjesterom, og fremstår i dag som et moderne fullservice hotell for både kurs- og konferansegjester samt individuelle reisende. Hotellet har lobbybar og restaurant som serverer alt fra enkle småretter til store selskapsmenyer. 

Konferanse på Kolbotn

Konferansefasilitetene er store og moderne med 19 møterom og en kapasitet på over 400 personer i vår plenumssal, Follosalen. I tillegg har vi kapasitet til over 350 gjester til bankett, julebord eller andre arrangement. Vår store hage innbyr til unike aktiviteter som store grillfester eller konserter. Vi har en rekke partnere som organiserer og gir deg råd om aktiviteter tilpasset ditt budsjett.

Gratis transport til Oslo

Vi tilbyr gratis transport til Oslo hver morgen klokken 08.00 fra hotellet. Kursdeltagere vil bli tilbudt felles busstransport tur/retur Oslo omegn inkludert.

Sommer på Tusenfryd

I sommersesongen er vi et populært hotell for familier som ønsker å oppleve Tusenfryd som ligger like ved. På hotellet har vi egen aktivitetsleder som vil aktivisere barna noen timer hver kveld. Det kan være leker på lekerommet, visning av filmer eller kanskje en fotballkamp i parken vår. Med gangavstand til den flotte badestranden i Hvervenbukta garanterer vi et koselig og opplevelsesrikt hotellopphold for hele familien. Resten av året er hotellet populært blant konferansegjester, forretningsreisende, weekendgjester, idrettslag og våre lokale gjester fra nærområdet.

1.920.149.256 21