Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Mastemyr

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Mastemyr ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Mastemyr 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Mastemyr

Quality Hotel Mastemyr ligger i landlige og grønne omgivelser i et parkanlegg ved Kolbotn, kun 10 minutter fra Oslo sentrum.

Moderne hotell

Hotellet renoverte gjesterommene i perioden 2008-2010 og pusset opp konferanserom og restauranter i 2012, og fremstår i dag som et moderne fullservice hotell for både kurs- og konferansegjester samt individuelle reisende. Hotellet har lobbybar og restaurant som serverer alt fra enkle småretter til store selskapsmenyer. 

Konferanse på Kolbotn

Konferansefasilitetene er store og moderne med 19 møterom og en kapasitet på over 400 personer i vår plenumssal, Follosalen. I tillegg har vi kapasitet til over 350 gjester til bankett, julebord eller andre arrangement. Vår store hage innbyr til unike aktiviteter som store grillfester eller konserter. Vi har en rekke partnere som organiserer og gir deg råd om aktiviteter tilpasset ditt budsjett.

Transport til og fra Oslo

Buss nr 83 går til og fra hotellet to ganger per time og oftere i rushtiden. Billetter kan kjøpes i resepsjonen. For kursdeltagere kan vi organisere felles busstransport tur/retur Oslo sentrum eller en busstur til/fra Gardermoen med både kaffe og boller.

Sommer på Tusenfryd

I sommersesongen er vi et svært populært hotell for familier som ønsker å oppleve Tusenfryd som ligger like ved. I skolens sommerferie, har vi egen aktivitetsleder som vil aktivisere barna noen timer hver kveld. Det kan være leker på lekerommet, visning av filmer eller kanskje en fotballkamp i parken vår. Med gangavstand til den flotte badestranden i Hvervenbukta garanterer vi et koselig og opplevelsesrikt hotellopphold for hele familien. Resten av året er hotellet populært blant konferansegjester, forretningsreisende, weekendgjester, idrettslag og våre lokale gjester fra nærområdet.

Kontakt

  • Lienga 11 1410 Kolbotn , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Buss 83 fra Jernbanetorget, Oslo sentrum til Mastemyr

Tog

Rutetog til Kolbotn stasjon eller Rosenholm station.

Från Oslo lufthavn, Gardermoen

Flybussexpressen till Kolbotn,
bytt der til taxi til hotellet.

Om Quality Hotel Mastemyr

Antall hotellrom

152 stk - 349 senger.

Antall konferanselokaler

19 stk - totalt 1200 deltagere

Avstand Oslo Airport Gardermoen

45 km, ca 45 min

 Avstand fra togstasjon

Kolbotn stasjon, 4 km

Avstand lokaltrafikk

4 km - 5 min

Om Quality Hotels 

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK