Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Mastemyr

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - Søndag: 07.00 - 10.00

Restaurant Sesong

Mandag - Lørdag: 18.00-22.00

Bar Sesong

Mandag - Lørdag: 18.00-23.30 

Booking og bordbestilling

Telefon: +47 66 99 78 00
Epost: mastemyr@choice.no 

Åpningsidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold. 

Under et hotellopphold er maten en viktig del. Derfor har vi lagt stor vekt på at vi til enhver tid har god og spennende matalternativer.

Frokost

Vi har en sunn og næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Husk at frokosten er dagens viktigste måltid.

Restaurant Sesong

Vi tar utgangspunkt i sesongens råvarer og tilpasser menyen til dette. Vi har til enhver tid et par velsmakende kjøtt- og fiskeretter. I tillegg til dette serverer vi også noen enkle småretter, samt at vi har en egen pizzameny med deilig hjemmelaget pizza. I skoleferien holder Restaurant Sesong åpent syv dager i uken med egen meny for barna. 

Betty

I vår nye bar og restaurant lesker du deg med friske drinker og nyter god mat i uformelle omgivelser. Når været viser seg fra sin beste side, kan du slappe av med kjølige dråper og lune lekkerbiter i solveggen utenfor. Betty var Roald Amundsens barnepike, hun betydde mye for Amundsen og fulgte med ham som hushjelp da han flyttet til Svartskog. Vår egen Betty kan varte opp med deilig mat til alle slags selskaper for opptil 200 gjester. Lunsjbufféten er fristende og innholdsrik, med varme kjøtt- og fiskeretter, gode salater og stort utvalg i kalde retter.

1.913.149.030 23