Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Mastemyr

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - Søndag: 07.00 - 10.00

Lunch

Kan kun forhåndsbestilles.

Restaurant Sesong

Mandag - Lørdag: 18.00 - 22.00

Bar Sesong

Mandag - Lørdag: 18.00 - 23.30 

Åpningsidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold. 

Booking og bordbestilling

Telefon: +47 66 99 78 00
Epost: mastemyr@choice.no 

Under et hotellopphold er maten en viktig del. Derfor har vi lagt stor vekt på at vi til enhver tid har god og spennende matalternativer.

Frokost

Vi har en sunn og næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Husk at frokosten er dagens viktigste måltid.

Restaurant Sesong

Vi tar utgangspunkt i sesongens råvarer og tilpasser menyen til dette. Vi har til enhver tid et par velsmakende kjøtt- og fiskeretter. I tillegg til dette serverer vi også noen enkle småretter, samt at vi har en egen pizzameny med deilig hjemmelaget pizza. I skolens sommerferie holder Restaurant Sesong åpent syv dager i uken - med bl.a. egen barnemeny. 

Lunsj

Vår lunsj er åpen for både hotellets gjester og selvsagt også for gjester som ikke bor på hotellet. Vi serverer lunsj på alle dager hvor kurs- og konferansedeltakere har forhåndsbestilt lunsjservering. Lunsjen består enten av en deilig 2-retters lunsj eller en stor og velsmakende lunsjbuffet (det er antallet gjester som har forhåndsbestilt som avgjør). 

Vi får mange gode tilbakemeldinger på vår lunsjbuffét, som er blitt godt anerkjent. Buffeten er fristende og innholdsrik, med varme kjøtt- og fiskeretter, gode salater og et stort utvalg av kalde retter. Om du ønsker å komme innom for lunsj - ta en telefon og sjekk hva som er "dagens lunsj" (tlf 66 99 78 00).

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK