Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Luleå

Quality Conference

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller en forespørsel på +46 0920-20 10 08 eller via mona.johansson@choice.se

Du er hjertelig velkommen til å ha din konferanse, event eller møte hos oss på Quality Hotel Luleå. Vi tilbyr moderne konferanselokaler for opp til 230 personer, og et engasjert personale som tar hånd om deg gjenom hele opplevelsen.

Konferanse i Luleå

Vi kan ta i mot 230 personer, og vår imøtekommende og engesjerte personale hjelper deg gjerne å planlegge og gjennomføre ulike typer arrangement. Vi passer på all teknikken og logistikken, slik at du kan fokusere på konferansen. Sammen skaper vi minneverdige konferanser. For oss innebærer alle møter, store som små, en nitidig planlegging av alle detaljer, slik at konferansen blir best mulig.

Konferanselokaler 

Vi har seks møterom i forskjellige størrelser med en makskapasitet for 230 personer. Alle rom er utstyrt med den seneste møteromsteknologien.

Mat og drikke

Vi vet at konferanser kan være krevende og derfor har vi skapt vår egen Quality Break. I tillegg til kaffe, fersk frukt og bakverk, tilbyr vi også popcorn og soft-ice - populære og energiboostende snack, som garantert gjør at deltagerne kommer i bedre humør.

Event

Vi hjelper selvsagt med å arrangere en fest, bryllupsmiddag eller andre spesielle kveder. Dere kan for eksempel leie det vakre Norrbottenrommet, eller hva med vinkjelleren vår? Les mer om våre eventlokaler her >>

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK