Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Luleå Luleå ,  Sverige

Se alle hotell i Luleå, Sverige

Quality Hotel Luleå

Luleå,  Sverige

Quality Hotel™ Luleå er det perfekte konferanse- og fritidshotellet for deg som vil bo sentralt i Luleå. Mingle i baren og besøk populære Cook`s Krog. Hos oss finnes konferansemuligheter for opp til 230 deltagere, parkering og svømmebasseng.

Quality Hotel Luleå 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Luleå

Du er hjertelig velkommen til å ha din konferanse, event eller møte hos oss på Quality Hotel Luleå. Vi tilbyr moderne konferanselokaler for opp til 230 personer, og et engasjert personale som tar hånd om deg gjenom hele opplevelsen.

Konferanse i Luleå

Vi kan ta i mot 230 personer, og vår imøtekommende og engesjerte personale hjelper deg gjerne å planlegge og gjennomføre ulike typer arrangement. Vi passer på all teknikken og logistikken, slik at du kan fokusere på konferansen. Sammen skaper vi minneverdige konferanser. For oss innebærer alle møter, store som små, en nitidig planlegging av alle detaljer, slik at konferansen blir best mulig.

Konferanselokaler 

Vi har seks møterom i forskjellige størrelser med en makskapasitet for 230 personer. Alle rom er utstyrt med den seneste møteromsteknologien.

Mat og drikke

Vi vet at konferanser kan være krevende og derfor har vi skapt vår egen Quality Break. I tillegg til kaffe, fersk frukt og bakverk, tilbyr vi også popcorn og soft-ice - populære og energiboostende snack, som garantert gjør at deltagerne kommer i bedre humør.

Event

Vi hjelper selvsagt med å arrangere en fest, bryllupsmiddag eller andre spesielle kveder. Dere kan for eksempel leie det vakre Norrbottenrommet, eller hva med vinkjelleren vår? Les mer om våre eventlokaler her >>

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller en forespørsel på +46 920 20 10 08 eller via mona.johansson@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.