Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Leangkollen

Quality Conference

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, informasjon eller forespørsel på telefon +47 66 76 70 00  eller via epost q.leangkollen@choice.no

Quality Hotel Leangkollen har møterom og grupperom tilpasset de fleste behov. Vi er konferansehotellet hvor du skal føle deg ivaretatt i vakre omgivelser.

En god ramme rundt opplevelsen

Vi ønsker å tilby dere læringsopplevelser og tar hele vår store og spesielle eiendom i bruk for å optimalisere utbyttet av det enkelte arrangement.  Hotellet skaper en atmosfære hvor du kan fatte viktige beslutninger og skape muligheter for fremtiden. På Quality Hotel Leangkollen ønsker vi å skape de perfekte rammene rundt deg og dine kolleger slik at deres konferanseopplevelse skal bli optimal.

Kapasitet

Hotellet har 17 møterom, 10 grupperom og frittstående møterom som dekker behovet for alt fra eksklusive møter til store konferanser.

Beliggenhet

Bare en liten kjøretur utenfor Oslo finner du hotellet i naturskjønne omgivelser som gir ro til å konsentrere dere om målet med møtet eller konferansen.

Vi skreddersyr etter ditt behov

Vår erfaring og vårt ønske om å strekke oss så langt som mulig for deg som gjest skal du kjenne fra første kontakt med oss. Vi deler gladelig med oss av det vi har av kunnskap om hva som skal til for å gjennomføre en god konferanse. I tillegg skal du føle deg trygg på at du blir ivaretatt underveis mens konferansen eller møtet ditt pågår.

De gode pausene

Alle trenger pauser og vi vet at de gode pausene får når du får påfyll av energi og aktivitet. Vi sørger for at du får nok mat og drikke underveis og om du ønsker aktiviteter innimellom møteaktiviteten så har vi mange gode forslag på lager for aktivteter i nærområdet. Last ned får aktivitetsmeny  her >>

 

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK