Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Leangkollen Asker ,  Norge

Se alle hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel™ Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og god service, kan du være trygg på en vellykket konferanse.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

Quality Hotel Leangkollen har møterom og grupperom tilpasset de fleste behov. Vi er konferansehotellet hvor du skal føle deg ivaretatt i vakre omgivelser.

En god ramme rundt opplevelsen

Vi ønsker å tilby dere læringsopplevelser og tar hele vår store og spesielle eiendom i bruk for å optimalisere utbyttet av det enkelte arrangement.  Hotellet skaper en atmosfære hvor du kan fatte viktige beslutninger og skape muligheter for fremtiden. På Quality Hotel Leangkollen ønsker vi å skape de perfekte rammene rundt deg og dine kolleger slik at deres konferanseopplevelse skal bli optimal.

Kapasitet

Hotellet har 17 møterom, 10 grupperom og frittstående møterom som dekker behovet for alt fra eksklusive møter til store konferanser.

Beliggenhet

Bare en liten kjøretur utenfor Oslo finner du hotellet i naturskjønne omgivelser som gir ro til å konsentrere dere om målet med møtet eller konferansen.

Vi skreddersyr etter ditt behov

Vår erfaring og vårt ønske om å strekke oss så langt som mulig for deg som gjest skal du kjenne fra første kontakt med oss. Vi deler gladelig med oss av det vi har av kunnskap om hva som skal til for å gjennomføre en god konferanse. I tillegg skal du føle deg trygg på at du blir ivaretatt underveis mens konferansen eller møtet ditt pågår.

De gode pausene

Alle trenger pauser og vi vet at de gode pausene får når du får påfyll av energi og aktivitet. Vi sørger for at du får nok mat og drikke underveis og om du ønsker aktiviteter innimellom møteaktiviteten så har vi mange gode forslag på lager for aktivteter i nærområdet.

 

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, informasjon eller forespørsel på telefon +47 66 76 70 00  eller via epost q.leangkollen@choice.no

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.