Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Leangkollen Asker ,  Norge

Se alle hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel™ Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og god service, kan du være trygg på en vellykket konferanse.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

Vi vet at for at du skal lykkes med den gode konferansen så trenger dere gode pauser fylt med god mat og drikke. Derfor strekker vi oss så langt som mulig for å tilfredstille dine ønsker for en god konferanse.

Lunsj og middag

Vår kreative kjøkkensjef Kjerstin Askeland er opptatt av å bruke sesongens råvarer. Vår velkjente lunsj er dagens høydepunkt for våre gjester, og til middag serverer hun en utsøkt dagens 3-retters middag. Ute etter noe ekstra? Velg fra en av våre oppgraderte menyer eller la oss dekke opp til tapas-, skalldyr- eller grillbuffet. Valget er ditt.

Mat og drikke under konferansen

Alle konferanser og møter er forskjellige og har forskjellige behov. Dette vet vi, og skreddersyr derfor ditt opplegg for akkurat deg og din bedrift. Vi har kaffe/te og hel frukt stående fremme hele dagen, og serverer dagens kake til alle konferansegjester på ettermiddagen. Om dere ønsker å fylle på med litt mere mat, kan dere velge fra vår pausemat meny som du kan laste ned øverst på denne siden. 

Quality Break

Quality Break betyr gratis tilgang til kaffe, te, softis, popcorn og frukt for våre konferansegjester- hele dagen. Man blir aldri for voksen til å fikse sin egen softis og spise popcorn!

Last ned

Bestille konferanse 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat, informasjon eller forespørsler på telefon +47 66 76 70 00 eller via epost q.leangkollen@choice.no

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.