Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Leangkollen

Event

Bestille selskap 

Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, informasjon eller forespørsel på telefon +47 66 76 70 00  eller via epost q.leangkollen@choice.no

Livet består av mange store og små anledninger. Skal du arrangere bryllup, dåp, konfirmasjon eller andre merkedager så har vi både store og små lokaler som egner seg til nettopp dette.

La oss ta oss av borddekkingen.

Det er gjerne tusen ting man skal huske på i forkant av store dager i livet. Da kan det være godt å overlate ansvaret for pynting og dekking av bord til noen andre. Vi dekker med glede bordene for dere før dere ankommer slik at dere kan nyte hverandre og de som skal feire dagen sammen med dere, istedenfor å tenke på dukene og bestikket.

Selskaper og søndagsbuffet

Vi har både små stuer hvor dere kan trekke dere tilbake og kose dere med en bedre middag og større lokaler hvor vi kan sette sammen en selskapsmeny tilpasset ditt behov.  Vår kokk velger selv ut alle råvarene og vi legger stor ære i at maten vår er laget fra bunnen av.

Utvalgte søndager serverer vi søndagsbuffet mellom kl. 13.00 og 16.30. Pris kr. 395,- pp. Barn: 0-2 år gratis. 2-5 år kr. 90,- og 6-12 år kr. 245,-. Les mer om hvilke søndager her

Vi inviterer til julebord

På Quality Hotel Leangkollen gleder vi oss hvert eneste år til jul. Vi arrangerer julebord og lunsjer, for både forretningsreisende, privat reisende og familier. Les mer om vårt julebordstilbud her >>

2.180.162.605 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK