Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Leangkollen

Event

Bestille selskap 

Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, informasjon eller forespørsel på telefon +47 66 76 70 00  eller via epost q.leangkollen@choice.no

Livet består av mange store og små anledninger. Skal du arrangere bryllup, dåp, konfirmasjon eller andre merkedager så har vi både store og små lokaler som egner seg til nettopp dette.

La oss ta oss av borddekkingen.

Det er gjerne tusen ting man skal huske på i forkant av store dager i livet. Da kan det være godt å overlate ansvaret for pynting og dekking av bord til noen andre. Vi dekker med glede bordene for dere før dere ankommer slik at dere kan nyte hverandre og de som skal feire dagen sammen med dere, istedenfor å tenke på dukene og bestikket.

Mat og drikke

Vi har både små stuer hvor dere kan trekke dere tilbake og kose dere med en bedre middag og større lokaler hvor vi kan sette sammen en selskapsmeny tilpasset ditt behov.  Vår kokk velger selv ut alle råvarene og vi legger stor ære i at maten vår er laget fra bunnen av.

Vi inviterer til julebord

På Quality Hotel Leangkollen gleder vi oss hvert eneste år til jul. Vi arrangerer julebord og lunsjer, for både forretningsreisende, privat reisende og familier. Les mer om vårt julebordstilbud her >>

1.913.149.030 24