Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Leangkollen Asker ,  Norge

Se alle hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel™ Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og god service, kan du være trygg på en vellykket konferanse.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

Livet består av mange store og små anledninger. Skal du arrangere bryllup, dåp, konfirmasjon eller andre merkedager så har vi både store og små lokaler som egner seg til nettopp dette.

La oss ta oss av borddekkingen

Det er gjerne tusen ting man skal huske på i forkant av store dager i livet. Da kan det være godt å overlate ansvaret for pynting og dekking av bord til noen andre. Vi dekker med glede bordene for dere før dere ankommer slik at dere kan nyte hverandre og de som skal feire dagen sammen med dere, istedenfor å tenke på dukene og bestikket.

Selskaper og søndagsbuffet

Vi har både små stuer hvor dere kan trekke dere tilbake og kose dere med en bedre middag og større lokaler hvor vi kan sette sammen en selskapsmeny tilpasset ditt behov.  Vår kokk velger selv ut alle råvarene og vi legger stor ære i at maten vår er laget fra bunnen av.

Utvalgte søndager serverer vi søndagsbuffet mellom kl. 15.00 og 18.30. Pris kr. 395,- pp. Barn: 0-2 år gratis. 2-5 år kr. 90,- og 6-12 år kr. 190,-. For datoer, se kalenderen.

Vi inviterer til julebord

På Quality Hotel Leangkollen gleder vi oss hvert eneste år til jul. Vi arrangerer julebord og lunsjer, for både forretningsreisende, privat reisende og familier. For datoer og priser 2016, se kalenderen.

Bestille selskap 

Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, informasjon eller forespørsel på telefon +47 66 76 70 00  eller via epost q.leangkollen@choice.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.