Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og god service, kan du være trygg på en vellykket konferanse.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

Quality Hotel Leangkollen er et konferansehotell litt utenom det vanlige, med mektig historie i veggene og beliggenhet i sjarmerende omgivelser preget av skog, eplehage og store terrasser.

Konferanse

Hos oss ligger alt til rette for en flott konferanse, bare en liten svipptur unna Oslo.  Hotellet egner seg til de fleste typer arrangement. Hotellets ansatte strekker seg langt for å lage den perfekte rammen rundt din konferanse og ønsker at din konferanse skal huskes som en kreativ og fin opplevelse i hyggelige omgivelser.

Arrangement og store dager

De store dagene i livet er alltid hyggelig å feire. Quality Hotel Leangkollen har lokaler som passer til de fleste anledninger. Her kan du arrangere alt fra bryllup, dåp og konfirmasjoner til store firmafester og merkedager. Les mer om selskaper og tilhørende menyer her.

Beliggenhet

Quality Hotel Leangkollen ligger i Asker omringet av idyllisk natur og de store terrassene gir panoramautsikt fra Oslo til Drøbak. Hotellet egner seg perfekt til de anledningene hvor man trenger å komme seg litt ut av byen,men ikke ønsker å kjøre for langt.

Mat og drikke

Quality Hotel Leangkollen er kjent for sitt kjøkken og sin gode mattradisjon. Her kan du få en godt sammensatt 4-retters menyer eller lekre selskapsmenyer. Restauranten har stor kapasitet og hotellet har flere lokaler som kan brukes til lukkede selskap.Kontakt

  • Bleikeråsen 215 1387 Asker , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss til Hvile, Asker. Derfra 10 minutter gangavstand til hotellet.

Fra Oslo Gardermoen

Ta flytoget til Asker stasjon. Derfra 5 minutter med taxi.

Fra Oslo sentralbanestasjon

Tog hver 20. minutt til Asker stasjon. Derfra 5 minutter med taxi.

Om Quality Hotel Leangkollen

Antall hotellrom

98 stk - 146 senger

Antall konferanselokaler

17 stk – maks kapasitet i største plenumsal er 110 personer.

Avstand Gardemoen flyplass

71 km - ca 60 minutter

Avstand Oslo Sentralstasjon

23 km - ca 30 minutter

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass 400 meter fra hotellet. Reisen til Oslo S tar ca 30 minutter.

Om Quality Hotels

Quality Hotels

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK