Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Leangkollen

Julebord

Åpningstider og priser

Julebord

Fra 15. november  - 20. desember

Fredager og lørdager

Pris:
715 NOK per person

Julelunsj

Fra 18. november -  20. desember

Hverdager fra 11.30 – 13.30

Pris:
525 NOK per person

Familiejulebord

Fra 24. november – 15. desember

Søndager

Bordsetning 1 13.30 - 16.00
Bordsetning 2  17.00 - 19.30

Pris:
Voksene 525 NOK per person
Barn 4 – 12 år 195 NOK per person
Barn 0 – 3 Gratis

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
telefon +47 66 76 70 00 eller via epost q.leangkollen@choice.no

På Quality Hotel Leangkollen tar vi julen på alvor. Gjennom store deler av november og desember er det duket for lun og varm julestemning og vi inviterer til julebord for alt fra privatpersoner til bedriftsjulebord.

Julebuffet fredager og lørdager

Fra 15. november og frem til 20. desember dekker vi bordet  til julebuffet hver fredag og lørdag. Her kan du nyte nydelig julemat, musikk i baren etter middag og en aldri så liten nattmatbit utpå kvelden er inkludert i prisen.

Julelunsj

Alle hverdager fra 18. november frem til 20. desember serverer vi Quality Hotel Leangkollen sin berømte julelunsjbuffet. Her er det dekket med alle julens godbiter på et bord og vi er ganske sikre på at de fleste vil finne sin favorittbit på vår julelunsj.

Julebord for hele familien

Slipp alt kav for en liten stund og bare vært sammen med familien i julen. Vi serverer en nydelig julebuffet beregnet på familier.  Hver søndag fra 24. november og frem til 15. desember serveres det to forskjellige bordsetninger slik at de fleste skal kunne finne et tidspunkt som passer for akkurat deres familie. I tillegg til gløgg og en deilig julebuffet så arrangeres det juleverksted og hvem vet kanskje kommer til og med nissen…

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til en varm jul på Quality Hotel Leangkollen.

1.913.149.030 28