Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Leangkollen

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag. 07.00 - 09.30.
Lørdag - søndag  07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag kl. 11.30 - 13.30.
Lørdag på forespørsel

Middag

Dagens 3-retters middag eller velg fra vår selskapsmeny (må forhåndbestilles) kl. 17.00 - 22.00. Søndager stengt.

Søndagsbuffet

Utvalgte søndager fra kl. 13.00 - 16.45

2015: 11. januar, 8. februar, 8. og 22. mars, 19. april, 3. og 10. mai, 14. juni, 23. august, 6.,13. og 20. september, 18. oktober og 8. november.

Åpningstidene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

For booking av 10 gjester eller flere, ta kontakt med oss på epost q.leangkollen@choice.no

Et måltid på Quality Hotel Leangkollen rammes inn av ærverdige lokaler, og gir en helt unik atmosfære for møter så vell som feiringer.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Quality Hotel Leangkollen er stolte over vår frokostbuffet, hvor vi tilbyr frokost med et utvalg økologiske produkter. 

Matkonseptet

Vår kreative kjøkkensjef er opptatt av å bruke sesongens råvarer. Vår velkjente lunsj er dagens høydepunkt for våre gjester, og til middag serverer han en utsøkt 3-retters middag. Ute etter noe ekstra? Velg fra en av våre nydelige festmenyer, la oss dekke opp til tapasbuffet, skalldyr- eller grillbuffet. Det meste er hjemmelaget. I et godt kjøkken finnes ingen enkle løsninger.

De store dagene og anledningene

Bryllup, jubileum, runde år, store anledninger og minnerike merkedager. Noen velger oss på grunn av vårt kjøkken, andre på grunn av lokalene, andre igjen på grunn av den fantastiske beliggenheten. Rosen vi får etterpå, tilfaller gjerne betjeningen, ikke minst for de små detaljene. Vi sørger for den lille forskjellen som er viktig for oss, og for dere som gjester. Les mer om våre event her >>

Kapasitet

Hotellet har mange muligheter for lukkede selskaper. Fra små samlinger på 8 personer til større grupper på opptil 150 personer. Les mer om våre lokaler her >>

Punctum bar og stuene

Punctum Bar er stedet å samles etter en lang dag i møte. Enten til aperitiff eller for å mingle og danse etter et godt måltid. Om dere ønsker å være helt for dere selv, eller har behov for å trekke dere litt tilbake, har vi våre koselige stuer som ligger i nærheten av baren.

Selskapsmenyer

2.180.162.605 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK