Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Leangkollen Asker ,  Norge

Se alle hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel™ Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og god service, kan du være trygg på en vellykket konferanse.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

Et måltid på Quality Hotel Leangkollen rammes inn av ærverdige lokaler, og gir en helt unik atmosfære for møter så vell som feiringer.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Quality Hotel Leangkollen er stolte over vår frokostbuffet, hvor vi tilbyr frokost med et utvalg økologiske produkter. 

Matkonseptet

Vår kjøkkensjef er naturligvis opptatt av å bruke sesongens råvarer av topp kvalitet og som er sesongbasert. Vår velkjente lunsj er dagens høydepunkt for våre gjester, og til middag serverer vi en deilig 3-retters konferansemiddag. Ute etter noe ekstra? Mot et tillegg i prisen kan du oppgradere menyen som vi sender ut på forhånd til alle våre konferansegjester eller velge fra vår selskapsmeny. Vi dekker også gjerne opp til tapasbuffet, skalldyr- eller grillbuffet. Hjemmelaget selvfølgelig -  i et godt kjøkken finnes ingen enkle løsninger. Vi kan også nå skryte av å ha vår egen konditorsjef - la deg friste og bestill også bryllupskaken fra oss.

De store dagene og anledningene

Bryllup, jubileum, runde år, store anledninger og minnerike merkedager. Noen velger oss på grunn av vårt kjøkken, andre på grunn av lokalene, andre igjen på grunn av den fantastiske beliggenheten. Rosen vi får etterpå, tilfaller gjerne betjeningen, ikke minst for de små detaljene. Vi sørger for den lille forskjellen som er viktig for oss, og for dere som gjester. Les mer om våre event her .

Kapasitet

Hotellet har mange muligheter for lukkede selskaper. Fra små samlinger på 8 personer til større grupper på opptil 150 personer. Les mer om våre lokaler her .

Punctum bar og stuene

Punctum Bar er stedet å samles etter en lang dag i møte. Enten til aperitiff eller for å mingle og danse etter et godt måltid. Om dere ønsker å være helt for dere selv, eller har behov for å trekke dere litt tilbake, har vi våre koselige stuer som ligger i nærheten av baren.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30
Lørdag: På forespørsel

Middag

Dagens 3-retters middag eller velg fra vår selskapsmeny (må forhåndbestilles).
Mandag - lørdag: 18.00 - 21.30
Søndager: stengt  

Søndagsbuffet 2017

Utvalgte søndager: 15.00 - 18.30 
Konfirmasjonsdager: 14.00 - 17.30 

8. og 22. januar
12. februar
5. og 19. mars
2. april
7. og 14. mai (konfirmasjonsdager) og 28. mai (ordinær søndag)
11. juni
20. august
3.- 10.- 17. og 24. september (konfirmasjonsdager)
15. og 22. oktober
5. november

Åpningstidene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

For booking av 10 gjester eller flere, ta kontakt med oss på epost q.leangkollen@choice.no

2.460.224.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.