Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Lapland Gällivare ,  Sverige

Se alle hotell i Gällivare, Sverige

Quality Hotel Lapland

Gällivare,  Sverige

Quality Hotel™ Lapland ligger i sentrale Gällivare, et steinkast fra Gällivare togstasjon og turistbyrå, omkranset av norrlandsk natur. Her finnes moderne rom, fleksible møtelokaler, bowling, badstu og jacuzzi på taket med uslåelig utsikt.

Quality Hotel Lapland 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Lapland

For å sette litt gullkant på besøket, både for konferansegjster og privatreisende, kan vi tilby badstu-, trenings- og relaxavdeling. Bestill tid hos en personlig trener, en deilig spabehandling eller bare nyt en stund i badstuen - her finnes alle muligheter. 

Badstu & Relax

Alle hotellgjester har gratis adgang til hotellets badstu og relaxavdeling, som ligger i 5. etasje. Bruk romnøkkelen for å komme inn. Det er også mulig å leie privat badstu om du ønsker det, kontakt resepsjonen for mer informasjon.

Spabehandlinger

I 5.etasje, ved siden av badstu- og relaxavdelingen, kan du få en deilig spabehandling. For behandlingsmeny, priser og tider, vennligst kontakt resepsjonen.

Treningsavdeling

Alle hotellgjester har gratis adgang til hotellets treningsrom med de siste, innovative treningsmaskinene fra Salter. Vårt toppmoderne treningsrom finner du i 4. etasje, bruk romnøkkelen for å komme inn. Det er også mulig å reservere tid med personlig trener, kontakt resepsjonen for informasjon.

Takbasseng med utsikt

Som kronen på verket kan du henge ved bassenget, nyte vedfyrt badstu og uteservering med bar og grilling på taket. Til det serveres en fantastisk utsikt! Takbassenget åpner til sommeren.

Åpningstider

Badstu & Relax

Alle dager: 08.00 - 23.00

Treningsrom

Alle dager: 08.00 - 23.00

Takbasseng

Åpner til sommeren

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon på +46 970 77 22 90 eller via q.lapland@choice.se

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.470.234.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.