Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset er et moderne konferansehotell i sentrum av Malmø. Med Malmø Konserthus som nærmeste nabo og med gangavstand til byens strand, handlegate og historiske severdigheter er du sikret et spennende opphold i Malmø.

Quality Hotel Konserthuset

Quality Hotel Konserthuset Malmø er en glimrende arena for å holde konferanser i et kreativt miljø.

Kapasitet

Hotellets moderne og fleksible konferanseavdeling har 10 konferanserom med forskjellig kapasitet. Våre konferanserom strekker seg fra små møterom med plass til 4 personer og store rom med plass til opp mot 150 personer. Les mer om våre konferanselokaler her >>

Mat og drikke

Alle trenger påfyll av energi i løpet av en lang dag med informasjon og møter. Vi sørger for at du og dine kolleger får påfyll av frukt, kaffe og te i løpet av dagen. Om du vil slå på stortromma så anbefaler vi deg å ta en titt på vår lunsjbuffet meny. Les mer om vårt mattilbud her >>

Vi hjelper deg å arrangere

Det er mye som skal huskes på i forbindelse med en konferanse og vi stiller gjerne vår erfaring til disposisjon. Det er viktig for oss at du føler deg ivaretatt mens du holder din konferanse hos oss. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål angående gjennomføring av din konferanse.

Dagpakker

I våre dagpakker inngår formiddagsmat med kaffe og sandwiches, samt lunsjbuffet med tre ulike varmrettstilbud - både kjøtt, fisk og vegetarisk. Du kan også plukke selv fra vår salatbuffet, mens du nyter en ramlösa eller en lettøl. Ettermiddagskaffe med litt godis inngår også. På konferanselokalet deres finner dere prosjektor, whiteboard, flipover og skrivemateriale til alle deltagere. Trådløst internett finnes også selvfølgelig. Ta kontakt med oss for flere gode muligheter.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon  +46 40 664 60 00  eller via q.konserthuset@choice.se

Selger

Pia Persson
Epost: pia.persson@choice.se
Telefon:  +46 0706-533939

2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK