Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset er et moderne konferansehotell i sentrum av Malmø. Med Malmø Konserthus som nærmeste nabo og med gangavstand til byens strand, handlegate og historiske severdigheter er du sikret et spennende opphold i Malmø.

Quality Hotel Konserthuset

For å lykkes med den gode konferansen trenger man gode pauser fylt med sunn og god mat. Vår lunsjbuffet passer de fleste former for konferanse, kurs og møter som holdes hos oss.

Vi står klare til å hjelpe til

Når du arrangerer konferanse hos oss skal du kjenne deg trygg på at vi til en hver tid ivaretar dine behov og våre dyktige ansatte står alltid klare til å hjelpe deg med det du skulle ha behov for.

Quality Breaks akkurat for deg

Alle konferanser og møter er forskjellige og har forskjellige behov. Dette vet vi og skreddersyr derfor ditt opplegg for akkurat deg og din bedrift.  Vi kan for eksempel friste med en delikat lunsjbuffet bestående av 3 ulike varmrettsalternativ, et stort utvalg av salater og selvfølgelig kaffe, juice og te til de som ønsker det

Soft-is og popcorn

Man blir aldri for voksen til å like soft-is og popcorn. Alle våre konferansegjester har anledning til å lage sin egen soft is og kose seg med popcorn.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon  +46 40 664 60 00  eller via q.konserthuset@choice.se

Selger

Pia Persson
Epost: pia.persson@choice.se
Telefon:  +46 0706-533939

2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK