Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset er et moderne konferansehotell i sentrum av Malmø. Med Malmø Konserthus som nærmeste nabo og med gangavstand til byens strand, handlegate og historiske severdigheter er du sikret et spennende opphold i Malmø.

Quality Hotel Konserthuset

Hotellets konferanseavdeling har plass til de fleste former for møter og konferanser. Vår makskapasitet er 330 personer.

Kapasitet

Konferanseavdelingen har plass til at fra små møterom til 4 personer og store saler med plass til opp mot 150 personer.

Felles for alle

Alle som holder møter eller konferanser hos oss skal være trygge på at alt de behøver av teknisk utstyr er tilgjenngelig. Alle rom har projektor, white Board og skrivemateriale til alle deltagerene.

Gratis WiFi

Deltagere på konferanser ved Quality Hotel Konserthuset Malmø får selvfølgelig benytte seg av vårt trådløse nett gratis. 

Soft is og popcorn

Kirsebæret på toppen av kaken er selvfølgelig vår softis og popkorn buffet hvor alle våre gjester kan kose seg med å lage sin egen soft is og forsyne seg med popcorn om de ønsker det.

Kapasitet

Under ser du makskapasitet i våre konferanselokaler.

Artisten 1-2-3

150 personer

Artisten 1-2

120 personer

Artisten 1

60 personer

Artisten 2

50 personer

Artisten 3

60 personer

Trubaduren

100 personer

Dirigenten

25 personer

Septiman

25 personer

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon  +46 40 664 60 00  eller via q.konserthuset@choice.se

Selger

Pia Persson
Epost: pia.persson@choice.se
Telefon:  +46 0706-533939

2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK