Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset er et moderne konferansehotell i sentrum av Malmø. Med Malmø Konserthus som nærmeste nabo og med gangavstand til byens strand, handlegate og historiske severdigheter er du sikret et spennende opphold i Malmø.

Quality Hotel Konserthuset

Om du skal arrangere selskap bryllup, dåp, konfirmasjon eller andre merkedager så har vi lokaler i de fleste størrelser til disse formålene. Til store event benytter vi oss av Malmøs fantastiske konserthus som tar opp til 1200 personer.

La oss hjelpe deg

Vi deler mer enn gjerne av vår erfaring med deg, slik at du kan konsentrere deg om det som virkelig betyr noe på de store dagene i livet. La oss ta oss av å dekke bordene og servere maten slik at dere kan nye dagen sammen med familie og venner eller kollegaer.

Store event

Med Konserthuset som aller nærmeste nabo arrangerer vi store event. Blant annet arrangerer vi hvert år Stjärnklart, hvor kjente svenske artister opptrår i Konserthuset over tre dager. Vi dekker bord til 1200 personer hver dag. Vil du arrangere store event for din bedrift? Ta kontakt med oss.

Vår ekspertise

På Quality Hotel Konserthuset Malmø har vi lang er faring med å arrangere de fleste typer arrangement. Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Vi skkreddersyr ditt arrangement ut fra hva du har behov for.

Kapasitet

Under ser du våre eventlokalers makskapasitet.

Konserthuset

1200 personer

Restaurant Bromans Grill & Bar

200 personer

Bestille event

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon  +46 40 664 60 00  eller via q.konserthuset@choice.se

Selger

Pia Persson
Epost: pia.persson@choice.se
Telefon:  +46 0706-533939

2.320.101.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK