Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset er et moderne konferansehotell i sentrum av Malmø. Med Malmø Konserthus som nærmeste nabo og med gangavstand til byens strand, handlegate og historiske severdigheter er du sikret et spennende opphold i Malmø.

Quality Hotel Konserthuset

Quality Hotel Konserthuset er et konferanse- og feriehotell sentralt i Malmø. Hotellet ligger i samme bygg som Malmö Konserthus, og med gangavstand til Malmø sentrum. I nærheten av hotellet venter byens parker, shopping, museum og restauranter.

Beliggenhet

Vil du ut og utforske Malmø, venter byens ulike kulturfenomen og lokale perler som Möllevangstorget og Lilla torg bare en kort gåtur fra hotellet. Fra Quality Hotel Konserthuset er det også kort til grønne parkområder, Malmö Opera og Konsthallen. Hotellet ligger også nært Malmö C og den nye stasjonen Triangeln, der du enkelt og lett kan ta det videre over Öresundbroen mot Danmark, Kastrup og København døgnet rundt.

Hotellet

Hotellet er hyggelig og egner seg ypperlig til konferanser av alle slag. Kommer du på besøk om privatreisene møtes du allikevel av en avslappende og hyggelig atmosfære.

Konferanseavdeling

Hotellets fleksible konferanseavdeling har 10 fleksible konferanserom med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Hotellets imøtekommende stab har lang erfaring og bred kompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangement. Les mer om våre konferansefasiliteter her >>

Bromans Grill & Bar

Varmt velkommen til vår populære restaurant Bromans Grill & Bar. Her kan du nyte vår frokostbuffet, brunsj, lekre lunsjer og stemningsfulle middager. Ikke gå glipp av en god kjøttbit grillet på lavastensgrill. Les mer om Bromans Grill & Bar >>

Relax

Etter en krevende konferanse eller en opplevelsesrik dag i Malmø er hotellets velværeavdeling et naturlig sted å koble av. Her kan du hente ny energi med sauna og boblebad. 

Kontakt

  • Amiralsgatan 19 21155 Malmö , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Malmø C. Ta buss/tog til Triangeln. 7 minutters gange til hotellet.

Buss

Buss til Malmø C. Lokalbuss 5 eller 32 til holdeplass Konserthuset.

Fra Malmö Airport (Sturup)

Flybuss til holdeplass Konserthuset.

Fra Kastrup Flyplass (København)

Øresundtog eller flybuss til Malmø C.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir + 46 040-690 11 99

Om Quality Hotel Konserthuset, Malmø

Antall hotellrom

155 rom - 259 sengeplasser

Antall konferanselokaler

10 stk – plass til over 330 deltagere

Avstand flygplatser

Malmö Airport (Sturup): 30 km -
ca 30 minuter med bil.
Kastrup flyplass: 28 km,
ca 25 minutter med bil. 

Avstand Malmö C

2 km - ca 20 minutters gange.
Fra Malmø C går flybuss til Sturup, og tog til Kastrup.

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Konserthuset: 15 m.

Om  Quality Hotels

Quality Hotels

2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK