Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Konserthuset

Om hotellet

Finne frem til hotellet

T bane

City T banen til Triangelen

Buss

Lokale busser til Konserthuset

Fra Flyplassen

Flybuss fra Kastrup eller Sturup flyplass

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir + 46 040-6901199

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Konserthuset, Malmø

Antall hotellrom

155 rom - 259 sengeplasser

Antall konferanselokaler

10 stk – plass til over 360 deltagere

Avstand Kastrup og Strurup flyplass

30  km - ca 30 minutter

Avstand Centralstationen

4 km - ca 10 minutter

Avstand lokaltrafikk1 min gange til konserthuset holdeplass

Om  Quality Hotels

Quality Hotels

Quality Hotel Konserthuset, Malmø er et hyggelig hotell med sentralbeliggenhet i samme bygning som Malmø konserthus. Kommer du ikke for musikkens skyld så har Malmø mye annet spennende å by på. Bare en liten spasertur unna vinner du teatre, museer og kunsthaller for eksempel Rooseum. 

Beliggenhet

Hotellet ligger nært Centralstationen og Triangelen hvor du tog og annen kollektivtransport går hele døgnet. Kjører du bil er det bare en liten svipp over Øresundsbroen til sentrum av København.

Hotellet

Hotellet er hyggelig og egner seg ypperlig til konferanser av alle slag. Kommer du på besøk om privatreisene møtes du allikevel av en avslappende og hyggelig atmosfære.

Konferanseavdeling

Hotellets fleksible konferanseavdeling har 12 fleksible konferanserom med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Hotellets imøtekommende stab har lang erfaring og bred kompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangement. Les mer om våre konferansefasiliteter her >>

Mat og drikke

Hotellet har en utmerket restaurant med delikate retter. Vi kan for eksempel friste med en delikat lunsjbuffet bestående av 3 ulike varmrettsalternativ, et stort utvalg av salater og selvfølgelig kaffe, juice og te til de som ønsker det. Les mer om vår restaurant her >>

Relax

Etter en krevende konferanse eller en opplevelsesrik dag i Malmø er hotellets velværeavdeling et naturlig sted å koble av. Her kan du hente ny energi med sauna, boblebad og spa-behandlinger.

1.913.149.030 25