Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Konserthuset

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag 06.30-10.00
Lørdag - søndag 07.00-10.30

Restauranten

Mandag til onsdag 18.00 – 22.00
Torsdag til lørdag 18.00 – 22.00
Søndager stengt

Baren

Alle dager 17.00 – 23.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på +46 40 664 60 00eller via q.konserthuset@choice.se

Quality Hotel Konserthuset Malmø er ikke bare et konferansehotell. Vi har også en flott restaurant som er pusset opp ganske nylig. 

Maten

I restauranten får du servert alt fra delikate grillretter, knasende sprø salater og ferske fiskeretter. Kokkene våre er opptatt av hvor maten kommer fra og at all maten skal lages fra bunnen av.

Frokost med god samvittighet

Vår frokostbuffet er delikat og et godt utvalgt av økologiske alternativ. Vi er opptatt av at maten vår skal være både god for oss som skal spise den, men også for miljøet.

Brunsj

Restauranten vår i 2. etasje er vår store stolthet. På lørdager serverer vi hotellets populære brunsj med stort utvalg av delikate retter, kaffe og desserter.

Lunsjbuffet for konferansegjester

Skal du arrangere konferanse så har vi mange gode alternativer for menyer. Hva med 3 ulike varmrettsalternativ, et stort utvalg av salater og selvfølgelig kaffe, juice og te til de som ønsker det?

Baren

Har du lyst på en forfriskende drink eller et deilig glass vin så er du hjertelig velkommen til å komme innom baren på hotellet og kose deg enten du kommer med venner, kolleger eller om du har behov for å bare slappe av for deg selv litt.

1.913.149.030 25