Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Konserthuset

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag 06.00-10.00
Lørdag - søndag 07.00-10.30

Restauranten

Mandag - onsdag 18.00 – 22.00
Torsdag - lørdag 17.00 – 22.00
Søndager stengt

Baren

Mandag - lørdag 17.00 – 23.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og reservering på +46 40 664 60 20 eller via info@bromansgrill.se.

Velkommen tll vår populære restaurant Bromans Grill & Bar. Med beliggenhet i andre etasje og med utsikt over Amiralsgatan kan du daglig få noe godt å spise og drikke. Vi tilbyr alt fra frokost og brunsj til desserttbuffét og lavasteinsgrill. Velkommen til oss! 

Frokost

Dagens viktigste måltid! Velg og vrak blant det store utvalget på vår frokostbuffét. Her tilbyr vi også en rekke økologiske produkter.

Lunsjbuffet for konferansegjester

Om du skal arrangere konferanse har vi mange gode menyalternativer. Hva med tre ulike varmrettsalternativ, et stort utvalg av salater og selvfølgelig kaffe, juice og te til de som ønsker det? Les mer om konferansemuligheter hos oss >>

À la carte

Restaurang Bromans Grill & Bar ble totalrenovert i 2008, og er en skjult oase i sentrale Malmø. Vår à la Carte-meny er sesongsbetont og endres med jevne mellomrom. Alle varmretter er grillet på lavasteinsgtill for å oppnå den fullkomne smaken. Barn under 12 år spiser halve porsjoner for halve prisen.

Brunsj

Velkommen til brunsj på lørdager. Her spiser dere godt i hyggelige omgivelser. På brunsjen finnes alt fra rundstykker, godt pålegg, pannekaker og varme retter, til en stor dessertbuffét med oppskåret frukt, kaker, bakverk og mye mer! Bestill gjerne bord før du besøker oss.

Baren

Har du lyst på en forfriskende drink eller et deilig glass vin så er du hjertelig velkommen til å ta turen til hotellets bar. Baren er åpen mandag til lørdag.

After work

Hver ukedag har vi spesialpriser i baren mellom kl. 17.00 - 18.30. Det går selvsagt også fint å bestille en matbit fra vår à la carte- og barmeny. Velkommen på After work på Quality Hotel Konserthuset!

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK