Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Klubben

Quality Conference

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel.
Telefon: +47 33 35 97 00
E-post: q.klubben@choice.no

 

Et av Norges største kurs- og konferansehotell.

For alle anledninger

Quality Hotel Klubben er et mangfoldig kurs og konferansehotell, med møterom og restauranter for enhver smak. Vårt største lokale rommer 635 personer. Hos oss kan dere finne nye og funksjonable møterom, samt få historikk og en unik stemning i for eksempel Klubben Hall eller vår eminente Ballsal. Quality Hotel Klubben har plass til det du kan tenke deg, fra små intime selskaper og brylluper, til konferanser og messer med flere hundre deltagere. Vi skal gjøre deres opphold så enkelt og behagelig som mulig, slik at dere ønsker å komme igjen og igjen.

Stab

Vår imøtekommende stab sørger for en personlig og hyggelig ramme rundt ditt arrangement. Vi sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Klubben Hall er hotellets storstue (tidligere bankettsal). Lokalet er nyoppusset i 2009 og fremstår lyst og tiltalende med flotte lyskroner som gir et ærverdig preg på deres arrangement. Her kan vi også ha kurs og banketter for 70-90 personer siden salen kan deles i to. Alle våre lokaler er fleksible og kan tilpasses dine ønsker og behov.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK