Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Klubben

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Tønsberg togstasjon (10 min)

Buss

Buss til Tønsberg togstasjon (10 min)

Fra Sandefjord Lufthavn Torp

Flybuss/tog til Tønsberg

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Tog/rutebuss til Tønsberg

Om Quality Hotel Klubben

Antall hotelrom

145 rom - 305 senger

Antall konferanselokaler

9 stk - totalt 950 deltagere

Avstand Sandefjord lufthavn Torp

25 km - ca 25 min

Avstand lokaltrafikk

100 meter

Om Quality Hotels 

Quality Hotel Klubben er et fullservice familie- og konferansehotell beliggende i vakre omgivelser på Tønsberg Brygge.

Kort kjøretur fra Oslo

Beliggende kun en times kjøretur fra Oslo og 20 minutter fra Torp Lufthavn Sandefjord er hotellets konferanseavdeling et praktisk alternativ for kurs, konferanser, utstillinger, banketter, bryllup og andre sosiale sammenkomster.

Show-hotellet

Quality Hotel Klubben er et mangfoldig kurs- og konferansehotell med møterom og restauranter for enhver smak. Her finnes fleksible og funksjonelle møterom med kapasitet på inntil 450 personer. Vårt største lokale, Klubben Hall, har en kapasitet på inntil 635 personer og egner seg godt til konferanser, utstillinger, banketter, bryllup eller jubileum. Vår ærverdige Ballsal har huset mange kjente profiler og selskaper gjennom årene. Hver sommer arrangeres det berømte sommershowet her, som tiltrekker seg de største navnene i showbiz-Norge.

Utsikt

Flere av Quality Hotel Klubbens rom og møterom har panoramautsikt over sjøen, samt at flere av rommene er store og har egen balkong. Her kan du både bo behagelig, spise godt og nyte det store tilbudet av underholdning og spennende serveringssteder.

1.920.149.256 23