Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Klubben

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Klubben i Tønsberg ligger sentralt på bryggekanten. Hotellet kan tilby alt fra store og små konferanser til showpakker med underholdning og middag. Med sine 12 000 kvm egnet hotellet seg til alt fra familieopphold til bedriftsreiser.

Quality Hotel Klubben 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Klubben

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Derfor er det viktig å spise godt på konferanser.

Frokost

Vi tilbyr vår bugnende frokostbuffet hver morgen, hvor du finner alt du måtte ønske deg, og litt til. Vi har en sunn og næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativ.

Lunsj

Vi serverer også lunsj for våre kurs- og konferansegjester. Både varme og kalde retter, salater, desserter og kaker.

Cafe Pi 

Vi har en ung og fremadstormende kjøkkensjef som høster flotte tilbakemeldinger, og Quality Hotel Klubben bestreber seg etter å gjøre alle matopplevelsene hos oss til noe spesielt. Har du smakt vår hjemmelagde fiskesuppe? Klubben tilbyr god underholdning og smakfull mat i hyggelige omgivelser med utsikt til Tønsberg Brygge.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Cafe Pi 

Mandag - Lørdag: 16.00 - 22.00
Søndag stengt

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK