Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Jönköping

Vanlige spørsmål

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra 15.00
Utsjekking senest 12.00

Öppettider

Frokost 

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Bakfickan restaurant

Mandag - torsdag: 18.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 21.00
Søndag: Stengt

Treningsrom

Hver dag: 06.30 - 22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Om du har spørsmål angående ditt opphold hos oss, håper vi du finner svarene her.

Frokost

Vi har en sunn og  næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Husk at frokosten er dagens viktigste måltid.

Parkering

Utenfor hotellet er det en gratis, offentlig parkering. Skal bilen stå mer enn 24 timer, kan du spørre resepsjonen om et parkeringskort til å sette i frontruten. Foretrekker du å parkere bilen i vår inngjerdete parkering er en ekstra kostnad på 100 SEK per dag og 600 SEK for en hel uke. Kontakt resepsjonen for reservasjoner og mer informasjon.

Wifi

Vi har trådløst internett på alle fellesområder og hotellrom 

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Lobbyshop

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion, skopuss og sy-kit. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp om du vil.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK