Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad er et fullservice konferansehotell beliggende sør for Halmstad. Med moderne konferanseavdeling, utsikt mot havet og 11 golfbaner i nærheten er du sikret en vellykket konferanse eller et aktivt weekendopphold i Halmstad.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

Velkommen til Quality Hotel Halmstad. Har du noen funderinger før ditt opphold hos oss, håper vi du finner svarene dine her.

Parkering

Vi deler parkeringsplass med Eurostop shoppingsenter med ca 1 000 kostnadsfrie parkeringsplasser. Har du lastebil eller buss, må du huske å hente gratis parkeringstillatelse i resepsjonen.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Hent en innloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Oppgradere ditt besøk

Ønsker du å oppgradere rommet ditt, er det bare å kontakte personalet som står klar til å hjelpe deg.

Har du glemt noe? 

Det er lett å glemme noe når man er på reisefot. Vi er vegg i vegg med et kjøpesenter med lange åpningstider, så om du har glemt noen småting, er det bare å stikke innom der. Om du har glemt noe på rommet under oppholdet, ta kontakt med oss, så skal vi kan ta vare på det du har glemt.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.00

Bistro

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00
Søndager: Stengt
À la carte-meny tilgjengelig
frem til kl. 21.00.

Relaxavdeling med bastu

Alle dager: 18.00 - 21.00 

Åpningstidene i våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold. 

2.260.167.953 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK