Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad er et fullservice konferansehotell beliggende sør for Halmstad. Med moderne konferanseavdeling, utsikt mot havet og 11 golfbaner i nærheten er du sikret en vellykket konferanse eller et aktivt weekendopphold i Halmstad.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

Quality Hotel Halmstad tilbyr moderne og lettilgjengelige konferanselokaler. På grunn av vår nærhet til E6, blir hotellet en naturlig møteplass for konferansegjester fra alle områder.

Lokaler

Vår ambisjon er å hjelpe deg og dine kolleager til det best mulige møtet hos oss på Quality Hotel Halmstad. Vi har ni konferanselokaler som kan tilpasses alt fra små møter til store konferanser. Vårt største lokale tar opptil 120 personer. 

Quality Break

Som konferansegjest hos oss har du alltid tilgang til en Quality Break. Det innebærer soft-is, popkorn og fersk frukt, hele dagen. En slik påfyll er en perfekt måte å holde oppe energien på. Vi tilbyr også lunsj, middag og konferansepakke. 

Aktiviteter

Det er alltid gøy å finne på noe annet utenfor konferanselokalene sammen med kollegaene sine. Halmstad tilbyr en rekke morsomme og teambyggende aktiviteter. Hva med å kjøre gocart, laserdome eller bowling? Øl- og whiskeysmaking, eller en byvandring? Ikke gå glipp av en nydelig dag på golfbanen, Halmstad er Sveriges golfhovedstad, så her finnes det baner med utsikt over havet, skogen og annen flott natur. Vi hjelper dere med å organisere aktiviteter. Kontakt oss for mer informasjon.

Visning

Vil du se våre lokaler og få forslag på hvordan man kan arrangere en konferanse? Kontakt oss gjerne.

Bestille konferanse

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 035-18 35 00 eller via q.halmstad@choice.se

2.260.167.953 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK