Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad er et fullservice konferansehotell beliggende sør for Halmstad. Med moderne konferanseavdeling, utsikt mot havet og 11 golfbaner i nærheten er du sikret en vellykket konferanse eller et aktivt weekendopphold i Halmstad.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

Når du bestemmer deg for å ha en konferanse på Quality Hotel Halmstad behøver du ikke å bekymre deg for å gå sulten. Vi tilbyr både dagspakker, lunsj og ettermiddagsnack, samt helpensjon med rom og middag

Quality Break

Som konferansegjest hos oss har du alltid tilgang til en Quality Break. Det innebefatter soft-is, popkorn og fersk frukt, hele dagen. En slik påfyll er en perfekt måte å holde oppe energien på. Vi tilbyr også lunsj, middag og konferansepakke. 

Grønt og godt

Som det danske ordspråket går: "Den som spiser godt, arbeider godt". Vi jobber etter vårt Grønt og Godt-konsept får å kunne tilby en bra og næringsrik lunsj.

Dagspakke

Vi tilbyr dagspakker med formiddagsnack, lunsj og ettermiddgsnack for deg som kommer til en dagskonferanse. Lunsj serveres som buffet eller som bordservering. Kontakt oss, så forteller vi mer.

Helpensjon

For deg som vil overnatte hos oss, tilbyr vi en fordelsaktig pensjon. Da serverer vi i tillegg til formiddagsmaten, en middag på kvelden.

Last ned

Bestille konferanse

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 035-18 35 00 eller via q.halmstad@choice.se

2.260.167.953 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK