Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad er et fullservice konferansehotell beliggende sør for Halmstad. Med moderne konferanseavdeling, utsikt mot havet og 11 golfbaner i nærheten er du sikret en vellykket konferanse eller et aktivt weekendopphold i Halmstad.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

Dere er hjertelig velkommen til Bistroen - Quality Hotel Halmstads egen restaurant og bar. Her kan du nyte en god middag, konferanselunsj og vår herlige frokostbuffet.

Frokostbuffet

Hver morgen lager vi til vår frokostbuffet hvor du kan nyte varme og kalde retter, nybakt brød, yogurt og juice. Vi er stolte av at en del av våre matvarer er økologiske.

Middagsbuffet og a la carte

Bistroen serverer en kveldsbuffe med varmrett, salatbord og brød for 135 SEK per person. Vi tilbyr også en a la carte-meny med småretter som västerbottenpai og bakt potet, varmretter som hamburger og pasta bolognese. Vi serverer også desserter, vin, øl og kaffe. Vår aktuelle meny ser du oppe til høyre.

 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.00

Bistro

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00
Søndager: Stengt
À la carte-meny
tillgjengelig frem til kl. 21.00.

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold

 

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK