Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad er et fullservice konferansehotell beliggende sør for Halmstad. Med moderne konferanseavdeling, utsikt mot havet og 11 golfbaner i nærheten er du sikret en vellykket konferanse eller et aktivt weekendopphold i Halmstad.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, vi på Quality Hotel Halmstad er stolte av får frokostbuffe, der vi serverer en sunn og smakfull frokost, med en rekke økologiske alternativer.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Relax

Hotellet har en relaxavdeling med herre- og damebadstu der du kan koble av etter en lang dag. Vi har også en ergometersykkel i lokalet.

Åpningstider

Alle dager: 18.00 - 21.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Gratis Wi-Fi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Hent en innloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Halmstad er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 SEK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Parkering

Vi deler parkeringsplass med Eurostop shoppingsenter og her finnes ca 1 000 kostnadsfrie parkeringsplasser. Kommer du med lastebil eller buss, må du huske å hente gratis parkeringstillatelse i resepsjonen.

Andre tjenester

  • TV
  • Konferansesenter
  • Restaurant
  • Møterom
  • 100 % røykfritt hotell
  • Bar
2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK