Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 85 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Helt greit hotell

28. juli 2015, , Knut M

Vi kommer sent til hotellet, min kone og jeg. Hyggelig resepsjon. Vi får et relativt oppusset rom. God seng, fint bad. Vi sover godt og får en grei frokost. Dette er et greit alternativ hvis du ikke h…

Vi kommer sent til hotellet, min kone og jeg. Hyggelig resepsjon. Vi får et relativt oppusset rom. God seng, fint bad. Vi sover godt og får en grei frokost. Dette er et greit alternativ hvis du ikke har for store forventninger.
Les hele anmeldelsen
4

En natt opphold

20. juli 2015, Namsos, 678idag

Helt okei hotell. God mat, kan bli bedre på vedlikehold av rom. God service forøvrig forøvrig. Rommene var rene, men ikke vedlikeholde. Mugg på bad. Fikk tilpasset rom med barn, til et som var litt s…

Helt okei hotell. God mat, kan bli bedre på vedlikehold av rom. God service forøvrig forøvrig. Rommene var rene, men ikke vedlikeholde. Mugg på bad. Fikk tilpasset rom med barn, til et som var litt større.

Svar fra eier

22. juli 2015

Kjære gjest, Takk for at du deler inntrykkene fra oppholdet ved vårt hotell med andre reisende. Vi har mange forskjellige romtyper, i ulike størrelser; noen litt eldre, og andre helt nye. Be gjerne om et av de nye rommene ved neste besøk, så får dere se hvor flotte disse ble etter siste renovering. Takk for god tlibakemelding om mat og service. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til vårt hotell, neste gang dere besøker Steinkjer.

Les hele anmeldelsen
4

Hotellet i bondebyen

10. juli 2015, Finnsnes, Norge, Selger007

Hotellet har en meget god meny med både internasjonale og lokale mattradisjoner. Ikke minst så smaker maten fortreffelig. Trivelige folk både i resepsjon og restaurant. Hotellet kunne trengt oppussing…

Hotellet har en meget god meny med både internasjonale og lokale mattradisjoner. Ikke minst så smaker maten fortreffelig. Trivelige folk både i resepsjon og restaurant. Hotellet kunne trengt oppussing av en god del av rommene. Ellers er hotellet både sentralt og egnet for besøk

Svar fra eier

17. juli 2015

Kjære gjest, Vi setter stor pris på at du deler dine opplevelser fra vårt hotell med andre reisende. Vi har mange ulike romtyper, mange av disse er renovertde siste årene, og flere vil det bli etter hvert. Takk for god tilbakemelding angående restaurant og mat, resepsjon og service. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Les hele anmeldelsen
4

FANTASTISK FROKOST!

16. juni 2015, Bodø, Norge, Gammelhansen

Kanskje litt sterkt uttrykk for en frokost, men her har de virkelig lagt seg i selen for å få fram en god frokost. Nesten bare økologisk mat. Speilegg, eggerøre og kokte egg samt oster i alle variante…

Kanskje litt sterkt uttrykk for en frokost, men her har de virkelig lagt seg i selen for å få fram en god frokost. Nesten bare økologisk mat. Speilegg, eggerøre og kokte egg samt oster i alle varianter og alt ellers du kunne ønske deg av en spesiell frokost. Den lille detaljen som begeistret var en liten ting som syltet fiken som du kunne ha til ostene! Vi ble begeistret over frokosten. Utenom dette fungerer hotellet bra og som de fleste andre hoteller. Spesielt hyggelig betjening!

Svar fra eier

17. juli 2015

Mange takk for en flott tilbakemelding. Det er ekstra hyggelig når vi får tilbakemeldinger som dette, da frokosten og service er noe vi har satset mye tid og ressurser på de siste årene. Vi ser frem til å kunne ønske velkommen tilbake en annen gang.

Les hele anmeldelsen
4

Fint, klassisk norsk hotell med god standard.

5. juni 2015, Trondheim, Norge, Gautebs

Liten tvil om at Grand Steinkjer er et godt hotell. Det gamle særpreget gir umiddelbart hotellet en egen sjarm, om enn noe slitt. Rommene er ofte små, men rene og av god standard. Plassert midt i Stei…

Liten tvil om at Grand Steinkjer er et godt hotell. Det gamle særpreget gir umiddelbart hotellet en egen sjarm, om enn noe slitt. Rommene er ofte små, men rene og av god standard. Plassert midt i Steinkjer sentrum er Grand et opplagt valg om man behøver et sted å sove i midten av Nord-Trøndelag. Også et stort pluss for maten - restauranten er både fin og tilbyr mat med høy standard.

Svar fra eier

17. juli 2015

Kjære gjest, Takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris å få høre at oppholdet var vellykket, og det gleder oss også at du likte restauranten vår. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake en annen gang.

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK