Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 182 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Sentral beliggenhet

22. oktober 2016, Mysen, Norge, tomvegardf

Dersom du skal til Steinkjer har hotellet sentral beliggenhet i sentrum. Det er hyggelig atmosfære i resepsjonsområdet og spisesalen. Rommet er store, men da jeg var der var rommet dårlig rengjort (tj…

Dersom du skal til Steinkjer har hotellet sentral beliggenhet i sentrum. Det er hyggelig atmosfære i resepsjonsområdet og spisesalen. Rommet er store, men da jeg var der var rommet dårlig rengjort (tjukke lag med støv langs listene). Et pluss var hyggelig og serviceinnstilt personale.
Les hele anmeldelsen
3

Besøk en natt

17. oktober 2016, Fredrikstad kommune, Norge, haak0ni

Hotellet trenger opppussing. Gamle tepper gjør seg ikke hvis man ønsker å gjøre inntrykk om at det er reint og hygienisk uten alt for mange alergener. Ellers var det et hyggelig hotell. Kommer sikkert…

Hotellet trenger opppussing. Gamle tepper gjør seg ikke hvis man ønsker å gjøre inntrykk om at det er reint og hygienisk uten alt for mange alergener. Ellers var det et hyggelig hotell. Kommer sikkert igjen hvis Steinkjer er reisemålet!
Les hele anmeldelsen
3

Hotellet trenger en oppgradering av rommene og et "smilekurs" for mannlig resepsjonist!

15. oktober 2016, Oslo, Norge, Tove I

Luktet kloakk på rommet jeg hadde - støyer mye fra ventilasjonen på rommet. Det å ikke bli tatt i mot i resepsjonen med et lite smil og "velkommen" er ganske sjeldent å oppleve. Jeg reiser mye og merk…

Luktet kloakk på rommet jeg hadde - støyer mye fra ventilasjonen på rommet. Det å ikke bli tatt i mot i resepsjonen med et lite smil og "velkommen" er ganske sjeldent å oppleve. Jeg reiser mye og merker at dette er vanlig standard. Her var det IKKE et smil å se. Mannen var mest opptatt av å se inn i sin PC skjerm.
Les hele anmeldelsen
1

Svært skuffende

15. oktober 2016, Verdal, Norway, camilla_sweet94

Standaren på rommet er svært utdatert og det trekker kaldt fra vinduet selv om det er lukket. Det er verken vannkoker, kaffe eller te på rommet. Heller ikke telefon eller minibar. Parkeringen utenfor…

Standaren på rommet er svært utdatert og det trekker kaldt fra vinduet selv om det er lukket. Det er verken vannkoker, kaffe eller te på rommet. Heller ikke telefon eller minibar. Parkeringen utenfor hotellet er kommunal og kostet meg nesten 1500 kr fra mandag til fredag. Rengjøringen var heller ikke noe å skryte av. Hotellet ligger i allefall sentralt i Steinkjer.
Les hele anmeldelsen
1

Dårlig renhold

14. oktober 2016, Drammen, Harald G

Fant en truse på radiatoren ved ankomst og radiatoren sto på full varme. Ingen reaksjon i resepsjonen enn at de beklaget. Ingen kompensasjon. Fikk heller ikke NAF rabatten av den ordinær tilbudspris.…

Fant en truse på radiatoren ved ankomst og radiatoren sto på full varme. Ingen reaksjon i resepsjonen enn at de beklaget. Ingen kompensasjon. Fikk heller ikke NAF rabatten av den ordinær tilbudspris. Frokosten var bra. Støy fra trafikk da rommet lå ut mot Storgata.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.