Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 81 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

FANTASTISK FROKOST!

16. juni 2015, Bodø, Norge, Gammelhansen

Kanskje litt sterkt uttrykk for en frokost, men her har de virkelig lagt seg i selen for å få fram en god frokost. Nesten bare økologisk mat. Speilegg, eggerøre og kokte egg samt oster i alle variante…

Kanskje litt sterkt uttrykk for en frokost, men her har de virkelig lagt seg i selen for å få fram en god frokost. Nesten bare økologisk mat. Speilegg, eggerøre og kokte egg samt oster i alle varianter og alt ellers du kunne ønske deg av en spesiell frokost. Den lille detaljen som begeistret var en liten ting som syltet fiken som du kunne ha til ostene! Vi ble begeistret over frokosten. Utenom dette fungerer hotellet bra og som de fleste andre hoteller. Spesielt hyggelig betjening!
Les hele anmeldelsen
4

Fint, klassisk norsk hotell med god standard.

5. juni 2015, Trondheim, Norge, Gautebs

Liten tvil om at Grand Steinkjer er et godt hotell. Det gamle særpreget gir umiddelbart hotellet en egen sjarm, om enn noe slitt. Rommene er ofte små, men rene og av god standard. Plassert midt i Stei…

Liten tvil om at Grand Steinkjer er et godt hotell. Det gamle særpreget gir umiddelbart hotellet en egen sjarm, om enn noe slitt. Rommene er ofte små, men rene og av god standard. Plassert midt i Steinkjer sentrum er Grand et opplagt valg om man behøver et sted å sove i midten av Nord-Trøndelag. Også et stort pluss for maten - restauranten er både fin og tilbyr mat med høy standard.
Les hele anmeldelsen
3

God frokost.

20. mai 2015, Molde, mondal2014

Hotellet er noe slitt, men koselig. Spesielt badet trenger virkelig oppussing. Det lukter litt i gangene. Dette kan være pga de gamle vegg-til-vegg teppene. Kjempegod frokost i fine lokaler og god se…

Hotellet er noe slitt, men koselig. Spesielt badet trenger virkelig oppussing. Det lukter litt i gangene. Dette kan være pga de gamle vegg-til-vegg teppene. Kjempegod frokost i fine lokaler og god service. Super beliggenhet midt i sentrum.

Svar fra eier

21. mai 2015

Hei, Mange takk for din tilbakemelding etter oppholdet ved hotellet vårt. Takk for fin omtale av frokost og service. Vi vet at dette er viktig for et godt hotellopphold, og har satset mye på disse områdene. Da er det ekstra motiverende å få tilbakemelding om at vi har lyktes disse. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang!

Les hele anmeldelsen
4

Utmerket service, kjempe bra frokost men med utrangert bad.

30. april 2015, , Randi R

De ansatte var super hyggelige og servicen var helt topp. Frokosten var innholdsrik og god. Rommene, spesielt badet trenger sårt en oppgradering - men funker. Bra senger. Veldig sentralt både til buti…

De ansatte var super hyggelige og servicen var helt topp. Frokosten var innholdsrik og god. Rommene, spesielt badet trenger sårt en oppgradering - men funker. Bra senger. Veldig sentralt både til butikker og til jernbanen (som var rett over veien).

Svar fra eier

21. mai 2015

Hei, Takk for at du deler dine positive opplevelser fra hotellet med andre reisende. At god service og en topp frokost er viktig for et velllykket hotellopphold, har vi fått mange tilbakemeldinger om. Vi har derfor valgt å satse mye på dette, og det gleder oss å få høre at du også var fornøyd med oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Les hele anmeldelsen
4

Flott rom

15. april 2015, Verdal, Lisbeth J

Anbefaler å fjerne vegg til vegg tepper på gulv og trapper. De er gamle og slitte og jeg fikk plager med såre tørre øyne. Var på en to dagers konferanse. Rommet var lyst rent og trivelig. Nyoppusset �…

Anbefaler å fjerne vegg til vegg tepper på gulv og trapper. De er gamle og slitte og jeg fikk plager med såre tørre øyne. Var på en to dagers konferanse. Rommet var lyst rent og trivelig. Nyoppusset 😄 puta var dårlig

Svar fra eier

21. mai 2015

Takk for din tilbakemelding, det gleder oss å høre at du synes rommet var flott, under ditt opphold her hos oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK