Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende,

basert på 42 anmeldelser.

3

44% besøkende anbefaler dette hotellet.
3,5
Sted
2,5
Rom
3,5
Service
3
Verdi
3,5
Renslighet

5

Flott hotell, nydelig mat og super service.

12. mars 2014, Trondheim, Norge, Cathrine S

Takk for ett supert hotell opphold med sentral beliggenhet, gangavstand til toget, gode møtelokaler, fantastisk god mat, nydelig ølsmaking og topp service. Kommer gjerne tilbake igjen og igjen! Keep...

Takk for ett supert hotell opphold med sentral beliggenhet, gangavstand til toget, gode møtelokaler, fantastisk god mat, nydelig ølsmaking og topp service. Kommer gjerne tilbake igjen og igjen! Keep up the good work!

Owner response

19. mars 2014

Tusen takk for en super tilbakemelding etter oppholdet ved vårt hotell! Både ris og ros er nyttig for oss, og tilbakemeldinger som bekrefter at vi har lyktes med vår satsning på mat, service og gode opplevelser, er hva vi liker aller best å få. Vi lover å fortsatt gjøre vårt aller beste her, til glede for de som besøker oss. Flott å høre at du likte hotellrommet også - denne etasjen/fløyen ble renovert sist vinter, og mange fornøyde gjester deler dine synspunkter her. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt !

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Et hyggelig opphold

9. mars 2014, Bergen, Norway, Inge Andreas T

Midt i hjertet av Midt-Norge. Steinkjær har alt du trenger for et kortere opphold. Grand Hotel tilbyr god service og behagelige rom og en variert meny. Natur, shopping og gode spisesteder for...

Midt i hjertet av Midt-Norge. Steinkjær har alt du trenger for et kortere opphold. Grand Hotel tilbyr god service og behagelige rom og en variert meny. Natur, shopping og gode spisesteder for reisende.

Owner response

19. mars 2014

Mange takk for en flott tilbakemelding etter oppholdet hos oss, vi setter stor pris på at du tar deg tid til å gi oss dette. God service, fine hotellrom, og en bra restaurant, er for mange de aller viktigste elementene i et vellykket hotellopphold. Vi er glade for at vi innfridde dine forventinger til oss, og ser frem til å ønske deg velkommen til Steinkjer og hotellet vårt igjen !

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Overraskende bra!

21. februar 2014, Trondheim, Berit M

Bestilte et av de nyoppussende rommene fordi jeg visste at det er varierende standard. God seng, rent og pent, hyggelige folk, alt i alt godt levert. Jeg kan anbefale restauranten både til lunsj og...

Bestilte et av de nyoppussende rommene fordi jeg visste at det er varierende standard. God seng, rent og pent, hyggelige folk, alt i alt godt levert. Jeg kan anbefale restauranten både til lunsj og middag. Steinkjer har et sørgelig utvalg spisesteder men hotellet har en superduper lunsjmeny og veldig god burger.

Owner response

4. mars 2014

Mange takk for en flott tilbakemelding! Vi setter selvsagt pris på både ros og ris, men utvilsomt er ros det morsomste å få. Vi har valgt å satse mye på utvikling og forbedring innen områdene mat og drikke, service og renhold de siste årene. Dine kommentarer etter oppholdet hos oss, forteller oss at dette har vært riktige valg. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til vårt hotell!

Les hele anmeldelsen Lukk

2

skuffende

30. januar 2014, Steinkjer, Norway, Student805

Dyrt for noe som er langt dårligere enn en studenthybel. Rommet var utdatert og ser slitt ut. Lister mangler her og der. Det var dessuten kaldt på rommet og ingen måte å justere dette selv på...

Dyrt for noe som er langt dårligere enn en studenthybel. Rommet var utdatert og ser slitt ut. Lister mangler her og der. Det var dessuten kaldt på rommet og ingen måte å justere dette selv på. Service var ok.

Owner response

4. mars 2014

Takk for din tilbakemelding. Alle synspunkter fra våre gjester er viktige for oss, disse gjør det mulig å utvikle vårt tilbud i riktig retning, og vi er glade for at du har tatt deg tid til å gi oss din mening. Ved vårt hotell har vi mange ulike romtyper; noen rom er store, noen mindre, noen er helt nye, og noen litt eldre. Vi har pusset opp mange rom og fellesarealer i de senere år, og denne fornyelsen fortsetter vi med. Senest i fjor renoverte vi en hel etasje/fløy med hotellrom, som vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester for. Spør gjerne etter et av disse rommene ved neste besøk, så får du også se hvor fint det ble. Det gleder oss å høre at du opplevde servicen hos oss som god. Vi vet at dette er viktig for våre gjester, vi og gjør hva vi kan for å levere førsteklasses service til alle, hver eneste dag. Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen ved en senere anledning, og at vi da får vist frem rommene våre fra vår beste, og nyeste side.

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Nyoppusset rom resten gammelt og slitt

13. desember 2013, , Tom S

Fryktet det værste når jeg kom i resepsjon og opp med heis og så gamle tepper som luktet rart. Ble kjempe positivt overrasket når jeg åpnet rom. Nyoppusset og delikat. Burde vært litt mer lys men en...

Fryktet det værste når jeg kom i resepsjon og opp med heis og så gamle tepper som luktet rart. Ble kjempe positivt overrasket når jeg åpnet rom. Nyoppusset og delikat. Burde vært litt mer lys men en bagatell. Så alt i alt verd pengene. Så det blir nok her neste gang også

Owner response

4. mars 2014

Takk for god tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Så fint at du fant deg godt til rette ved hotellet, og likte et av de nye rommene våre. Denne etasjen/fløyen ble renovert for ikke lenge siden, og vi har fått mange slike positive kommentarer om disse rommene fra våre gjester. Vi ser frem til å ønske deg velkommen neste gang du besøker hotellet!

Les hele anmeldelsen Lukk

1.913.149.030 27