Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel™ Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 197 anmeldelser.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Bra beligenhet

18. januar 2017, Lillestrom, Norway, 913britb

Veldig koselig hotell med hyggelig personale, god service, god frokost. Badet på rommet kunne vært oppdatert litt men fungerte veldig bra. Bestiller helt klart rom der igjen når jeg skal til Steinkjer…

Veldig koselig hotell med hyggelig personale, god service, god frokost. Badet på rommet kunne vært oppdatert litt men fungerte veldig bra. Bestiller helt klart rom der igjen når jeg skal til Steinkjer igjen.
Les hele anmeldelsen
4

Spinklere meny enn sist

17. januar 2017, Nord-Trøndelag, Norge, S H

Ser at siste anmeldelse her er min egen fra nøyaktig ett år siden. Nå har jeg igjen vært på en årlig seanse på restauranten her, og fortsatt er det ingenting å utsette på maten. Svært god salat. Men…

Ser at siste anmeldelse her er min egen fra nøyaktig ett år siden. Nå har jeg igjen vært på en årlig seanse på restauranten her, og fortsatt er det ingenting å utsette på maten. Svært god salat. Men ikke alt er bare fryd og gammen; Mener å registrere at menyen er blitt svært så innskrenket, og det kan det jo være gode grunner til. Steinkjer er ikke store plassen, og Steinkjerbyggene er kanskje ikke de ivrigste spisegjestene, så det kan hende at en slik reduksjon er av nødvendighet. Men ikke krymp den så mye at folk ikke føler de har så mange valgmuligheter iallefall - det var på grensen her for min del. Også fordi jeg mener at prisene har steget ikke uvesentlig siden sist.
Les hele anmeldelsen
5

Gjenomreise

19. desember 2016, Oppdal, Norge, 484torarne

Trivelig hotell, veldig god frokostbufe. Vart godt motene sjølv om vi kom seint på kveld uten å ha bestilt rom. Hadde også med hund og han var like velkommen som vi. Anbefaler dette hotellet til alle.

Trivelig hotell, veldig god frokostbufe. Vart godt motene sjølv om vi kom seint på kveld uten å ha bestilt rom. Hadde også med hund og han var like velkommen som vi. Anbefaler dette hotellet til alle.
Les hele anmeldelsen
5

Møtelokasjon

15. desember 2016, Namsos, Marius V

Flott hotell godt egnet for møter og konferanser. Møterom med god standard. God mat og god service👍👍 God booking oppfølging. Anbefales på det høyeste. Denne anmeldelsen gjelder kun dagkonferanse, h…

Flott hotell godt egnet for møter og konferanser. Møterom med god standard. God mat og god service👍👍 God booking oppfølging. Anbefales på det høyeste. Denne anmeldelsen gjelder kun dagkonferanse, har ingen erfaring med overnatting og romstandard.
Les hele anmeldelsen
1

Jobbreise

15. desember 2016, Trondheim, Norge, Jan Å

Dårlig og slitt hotell. Mugg i dusj blant annet. Trangt rom. Måtte ligge helt i ro for at senga ikke skulle knirke. Hotellet opplevdes som gammelt og utrangert. Trenger seg en omfattende renovering. J…

Dårlig og slitt hotell. Mugg i dusj blant annet. Trangt rom. Måtte ligge helt i ro for at senga ikke skulle knirke. Hotellet opplevdes som gammelt og utrangert. Trenger seg en omfattende renovering. Jeg kommer ikke til å bo der før det er gjort.
Les hele anmeldelsen
2.430.126.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.