Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og tre minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Royal

57% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 135 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

jobb

24. november 2015, , Marcin K

ganske fint hotell, ligger veldig sentralt med flott Restaurasion på topp ( mat ok ) . fantastisk utsikt. frokost - Veldig bra - Bus til/fra fly plass rett ved siden av inngang. passer perfekt på en t…

ganske fint hotell, ligger veldig sentralt med flott Restaurasion på topp ( mat ok ) . fantastisk utsikt. frokost - Veldig bra - Bus til/fra fly plass rett ved siden av inngang. passer perfekt på en to dag tur.
Les hele anmeldelsen
3

De nye rommene er bra.....

14. november 2015, Oslo, Norge, Stiangs

Hotellet er fint lokalisert og holder bra standard i den nye delen. Be om rom der! De gamle rommene har ikke like gode senger som de nye...... Ta en tur opp på toppen/Linken bar og restaurant før sole…

Hotellet er fint lokalisert og holder bra standard i den nye delen. Be om rom der! De gamle rommene har ikke like gode senger som de nye...... Ta en tur opp på toppen/Linken bar og restaurant før solen går ned! Flott utsikt!
Les hele anmeldelsen
1

Begredelig service

10. november 2015, Bardufoss, mortenm148

Uhøflig personale i resepsjon og restauranter som ikke er interessert i å leve opp til hotellnavnet. Frossenmat som er dårlig oppvarmet og totalt uten smak i restaurantene. Vin serveres med altfor høy…

Uhøflig personale i resepsjon og restauranter som ikke er interessert i å leve opp til hotellnavnet. Frossenmat som er dårlig oppvarmet og totalt uten smak i restaurantene. Vin serveres med altfor høy temperatur og er knapt drikkende. Får ikke noen form for beklagelse på dårlig service.
Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell med hyggelig betjening

22. oktober 2015, Svolvær, Norge, 106oddarneo

Flott hotell med fine rom (i den nye avdelingen) God frokost, rent og fint. Positivt med vannkoker på rommet. Veldig bra at parkering er inkl. Skal man sette fingeren på noe, er det at det skulle vært…

Flott hotell med fine rom (i den nye avdelingen) God frokost, rent og fint. Positivt med vannkoker på rommet. Veldig bra at parkering er inkl. Skal man sette fingeren på noe, er det at det skulle vært flere tv-kanaler.
Les hele anmeldelsen
3

To hotell i ett - ett dårlig og et litt over gjennomsnittet

14. oktober 2015, Harstad, Norge, Siv J

Dette hotellet fremstår på utsiden og i fellesarealene som renovert og nyoppusset, men det er utenpå! Jeg skulle bo på hotellet to netter. Det rommet jeg først fikk tildelt kom jeg meg aldri inn på…

Dette hotellet fremstår på utsiden og i fellesarealene som renovert og nyoppusset, men det er utenpå! Jeg skulle bo på hotellet to netter. Det rommet jeg først fikk tildelt kom jeg meg aldri inn på fordi kortleseren på døra ikke virket. Jeg var nede i resepsjonen tre ganger før resepsjonisten ble med meg opp fjerde gang, bare for å konstatere at kortleseren nok var ødelagt (eller tom for batteri...?). Jeg fikk tildelt et nytt rom. Her virket kortleseren, men dersom hele oppholdet mitt hadde vært på dette rommet hadde min generelle vurdering av stedet vært "Dårlig". Her var det ikke et eneste lys som slo seg på når jeg stakk kortet i strømbryteren. Jeg måtte famle meg frem til lysbryteren på en av tre stakkarslige lamper i rommet. Malingen i taket hadde begynt å flasse, og deler av den hang ned fra taket i et flak like ved hodeenden av senga. Radiatoren var kald, men nå var det såpass seint på kvelden at det fant jeg ut fikk vente til neste dag. Radiatoren ble ikke varm neste dag heller, den virket faktisk helt død. Da jeg gikk ned til frokost henvendte jeg meg til resepsjonen om saken. De tok romnummeret mitt og skulle sjekke mens jeg spiste frokost. Senere på dagen, lenge etter frokost, var jeg på ny innom resepsjonen for å høre om det var blitt noe ordning med varmen på rommet. Da fikk jeg beskjed om at de hadde et problem med radiatorene i den gamle delen av hotellet, og nok en gang fikk jeg beskjed om at de skulle se hva de kunne gjøre. Enda senere da jeg kom tilbake på rommet var radiatoren like kald. Når jeg nå henvendte meg til resepsjonen var samme unge resepsjonist som kvelden før kommet på. Hun ga meg et nytt rom - i ny delen! Snakk om å komme til en annen verden. Jeg sov veldig godt siste natta, og kunne gjøre mine forberedelser om morgenen søndag uten å fryse!
Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK