Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og tre minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Royal

57% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 96 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Greit hotell, varierende rom kvalitet.

5. juni 2015, Bodø, Bjørn B

Greit nok hotell i Narvik. Bodd på dette hotellet gjennom mange år og det har utviklet seg i positiv retning. For min del sliter hotellet med en negativ historie fra den tiden dette stort sett var det…

Greit nok hotell i Narvik. Bodd på dette hotellet gjennom mange år og det har utviklet seg i positiv retning. For min del sliter hotellet med en negativ historie fra den tiden dette stort sett var det eneste hotellet i Narvik og hotellet selv kunne velge sine gjester og behandle disse deretter. Dette er egentlig synd for hotellet har blitt bra og ikke minst hevet standarden vesentlig siden nye fløy er bygget og mange rom er pusset opp. Men desverre er det fremdeles noen gamle rom i hotellet og er du uheldig å få noen av disse så er det en standard som ikke er ett Choice hotell verdig. Men det positive er at resepsjonen er helt ny og tiltalende, ung og hyggelig betjening som vet å gi god service. Og en flott frokost sal med god og delikat frokost. Og trenger du parkering så er denne gratis i parkeringshuset rett over veien. Og prisene på rommene er det faktisk ikke noe å si på! Så alt i alt, ett greit hotell hvor du vil trives. Og får de pusset opp resten av rommene så vil du komme til ett hotell hvor du vet hva du får!
Les hele anmeldelsen
3

Bo i den nye delen!

20. mai 2015, Oslo, Norge, Stiangs

Finfin frokost. Godt utvalg. Flinke folk i resepsjonen som når jeg ikke var fornøyd med det første store rommet jeg hadde fått raskt fant en løsning. Veldig slitne rom i den gamle delen. Fine og fresh…

Finfin frokost. Godt utvalg. Flinke folk i resepsjonen som når jeg ikke var fornøyd med det første store rommet jeg hadde fått raskt fant en løsning. Veldig slitne rom i den gamle delen. Fine og freshe rom i den nye delen. Ikke de beste sengene, verken i gammel eller ny del.
Les hele anmeldelsen
3

Et veldig nedslitt hotell

9. mai 2015, Oslo, Norge, Håvard M

Hotellet ligger fint til i Narvik med flott utsikt, men det er veeeldig gamle og nedslitte rom. Badet er direkte grusomt og det var store hull i parketten, Det er fortsatt malt glassfiberstrie på vegg…

Hotellet ligger fint til i Narvik med flott utsikt, men det er veeeldig gamle og nedslitte rom. Badet er direkte grusomt og det var store hull i parketten, Det er fortsatt malt glassfiberstrie på veggene, noe som tyder på at rommet ikke er rørt siden 1990.... Men fellesarealet er fine, frokosten er bra og personalet er hyggelige, så hvis man senker kravet til romstandard er det et helt greit hotel.
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell som kan anbefales!

17. mars 2015, Oslo, Norge, Hakon84

Bodde på dette hotellet en natt modt i uken. Et bra hotell i utkanten av sentrum. Jeg fikk et nytt og moderne rom i fjerde etasje. Lite støy utenfra, eneste støy var på natten når naboene skulle inn p…

Bodde på dette hotellet en natt modt i uken. Et bra hotell i utkanten av sentrum. Jeg fikk et nytt og moderne rom i fjerde etasje. Lite støy utenfra, eneste støy var på natten når naboene skulle inn på rommene og dørene smalt igjen. Hotellet har enhyggelig betjening, god frokost og sentral beliggenhet. Kan anbefales!
Les hele anmeldelsen
2

Skuffende

17. mars 2015, , Fredrik S

Fikk et kjedelig rom med vinduer som ikke lar seg lukke skikkelig. Tv-signaler som kommer og går. Lamper som ikke virker og generelt gammelt og slitt. Bildene på nett ser bedre ut enn i virkeligheten.…

Fikk et kjedelig rom med vinduer som ikke lar seg lukke skikkelig. Tv-signaler som kommer og går. Lamper som ikke virker og generelt gammelt og slitt. Bildene på nett ser bedre ut enn i virkeligheten. Servicen var grei, ikke så mye mer. Maten var ok, ikke så mye mer.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK