Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Royal

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Etter avtale fra 11.30 - 14.00

Rallar'n Pub og Kro

Alle dager: 11.00 - 01.00

Linken Restaurant og Bar

Tirsdag - torsdag: 18.00 - 01.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 03.00
Søndag og mandag: stengt

Åpningsidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold. 

Hos oss serverer vi en rekke forskjellige og smakfulle retter. Alt fra kjappe, men gode retter til eksklusive gourmetmåltider.

Frokost

Vi har en sunn og næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Husk at frokosten er dagens viktigste måltid.

Restaurant

Hotellet har to restauranter. Ved siden av resepsjonen i finner du Rallar'n Pub og Kro. En utmerket restaurant hvor du kan nyte enkle og gode retter. Vårt nyeste tilskudd til hotellet er Linken Restaurant & Bar. Linken er plassert på taket av hotellet og omtales som vår skybar. I restauranten vil du få eksklusive matretter, i tillegg til byens beste utsikt.

Bar

Hotellets bar er den naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær.

2.200.163.775 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK