Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansund, Norge

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg på hotell.

Quality Hotel Grand, Kristiansund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristiansund

Når du bestiller konferanse hos oss, har man en rekke alternativer å velge mellom. Om det er dagpakker eller inkludert overnatting, er det viktigste man skal ta med seg at vi tar oss av "alt".

Tilpasset deres behov

Ingen oppgaver er for store eller små. Vi er behjelpelige med å skreddersy deres arrangement. Vårt personale er tilgjengelig hele dagen og har en innstilling om at "alt løser seg" -  vi venter bare på en utfordring fra dere.

Quality Breaks

Vi vet at konferanse kan være krevende og har naturligvis tatt hensyn til dette. Med Quality Breaks har du alltid tilgang til  ulike forfriskninger og noe å bite i. Kaffe, te, isvann, sjokoladedrikk, frukt og kaker kan du forsyne deg med hele dagen.

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon 71 57 13 00 eller på e-post  john.ferstad@choice.no

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK