Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kristiansund Kristiansund ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansund, Norge

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Quality Hotel™ Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg på hotell.

Quality Hotel Grand, Kristiansund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristiansund

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen under en konferanse. For at dere skal få det best mulig, har vi et stort utvalg av mat og drikke man kan velge fra.

Mat inkludert på konferanse

Vi en restaurant som bugner av gode smaksopplevelser, hvor menyen har fokus på sesongens råvarer. Hvis man velger en helpensjonspakke får man, i tillegg til en optimal konferanse, både lunsj, pausemat, en treretters middag, og frokost etter overnattingen. Vi har også dagpakker, hvor man får pausemat, lunsj og 3-retters middag.

Quality Breaks

Det å spise god mat på konferanser er svært viktig. Det som også er lurt, er å ha små pauser hvor du kan få litt påfyll. Derfor har Quality Hotel Grand, Kristiandsund fersk frukt, popcorn, og ikke minst soft-is i vårt pausematkonsept.

Last ned

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 71 57 13 00 eller på epost john.ferstad@choice.no

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.