Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Mat og drikke

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon 71 57 13 00 eller på epost john.ferstad@choice.no

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen under en konferanse. For at dere skal få det best mulig, har vi et stort utvalg av mat og drikke man kan velge fra.

Mat inkludert på konferanse

Vi en restaurant som bugner av gode smaksopplevelser, hvor menyen har fokus på sesongens råvarer. Hvis man velger en helpensjonspakke får man, i tillegg til en optimal konferanse, både lunsj, pausemat, en treretters middag, og frokost etter overnattingen. Vi har også dagpakker, hvor man får pausemat, lunsj og 3-retters middag.

Quality Breaks

Det å spise god mat på konferanser er svært viktig. Det som også er lurt, er å ha små pauser hvor du kan få litt påfyll. Derfor har Quality Hotel Grand, Kristiandsund fersk frukt, popcorn, og ikke minst soft-is i vårt pausematkonsept.

2.180.162.605 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK