Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg på hotell.

Quality Hotel Grand, Kristiansund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristiansund

Quality Hotel Grand Kristiansund har ti møterom ved hotellet i ulike størrelser, og en samlet kapasitet til 390 personer.

Konferansesenter

Vårt hotel ligger rett ved Caroline Konferansesenter, og dette gir oss ytterligere fleksibilitet opp til 340 personer i amfioppsett. Ta kontakt med hotellet om dere har spørsmål angående dette.

Festiviteten

Om dere ønsker å benytte Festiviteten, Kristiansunds viktigste og mest storslåtte kulturbygg, for kurs og konferanse er det også anledning for dette - vi imøtekommer deres ønsker.

Utstyr

Alle konferanserom og grupperom har trådløst nettverk, standard AV-utstyr, flip over og et utvalg av kontorrekvisita.

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Q1, Q2

80 personer

Q1 + Q2

160 personer

Q3

30 personer

Q4

70 personer

Q5, Q6

50 personer

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 71 57 13 00 eller på e-post  john.ferstad@choice.no

2.260.167.953 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK